מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאיזה גיל מומלץליהי13/02/2013
לחשוף את התינוק למאכלים רגילים? ואילו סוגי מאכלים עדיפים?
האם צריך לרסק את האוכל שיהיה נוזלי, ואם כן מומלץ לקנות לשם כך מיקסר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
דנית17/02/2013הי,
בד"כ מדריכים אמהות בטיפת חלב לגבי סוגי אוכל, מניסיון אחרי חצי שנה את יכולה להתחיל לגרות את הילד באוכל מוצק כפי שהמבוגרים אוכלים.
באופו אישי אני הייתי מרסקת לילדה את האוכל בבלנדר מבית קנווד, יש לי גם את המיקסר שלהם אך, לדעתי עדיף למנות קטנות של אוכל להשתמש בבלנדר. אפילו אם מתקלקל לך יש להם אחריות יצרן של ברימאג
את יכולה לרסק אפילו פירות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה גיל מומלץ - תגובה
מיכל וינברגר18/02/2013שלום נעמה,
היום ההנחיות הן שמגיל חצי שנה ניתן לחשוף לאט לאט למזון מוצק, מומלץ בלי מלח ותבלינים לא טבעיים (אבקות מרק, רוטב סויה שהוא עשיר בנתרן..) מומלץ להרגיל בהתחלת לטעם הנאטרלי של המזון. בהתחלה נותנים "טעימות" ולאט לאט אפשר להחליף ארוחה שלמה ואכ' ארוחות נוספות בפורמולה.
לגבי מזונות- ניתן להתחיל עם הכל- ירקות, פירות, - אני אישית תמיד מעדיפה להתחיל דדוקא עם הירקות שהם פחות מתוקים..
מומלץ אחרי הירקות לשלב גם בשר הודו ובקר -העשירים בברזל- פשוט להוסיף אותם למרק הטחון.
בהתחלה עדיף שהמרקם יהיה די נוזלי, זה מה שהתינוק היה רגיל..אבל עדיין מרקם שאפשר לתת בכפית- ומכבן שמומלץ מיקסר- אני השתמשתי במיקסר ידני- (מוט) אפשר לטחון את המרק בתוך הסיר.
בהמשך לפי יכולת התינוק ניתן גם למעוך דברים רכים- פירה, בטטה, קישוא, קציצה, אפשר גם לרסק במגרדת תפוח, אגס..
ומה שחשוב הוא שלכל תינוק קצב משלו!.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)