מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה בגיל ההתבגרותליאן05/06/2013
היי, אני בת 16, 1.70, שקלתי 65 ועכשיו אני שוקלת 53 והורדתי את זה בכמעט שנה ..
עכשיו לא עשיתי דיאטה כל כך בריאה, לא ממש הרעבתי את עצמי אבל הייתי אוכלת פחות מ1000 קלוריות ביום ואני ממש בבעיה אני רוצה לחזור לאיך שהייתי אוכלת מקודם אבל בלי להעלות את המשקל,
אני לא מצליחה לעשות את זה כי מרוב שהתמכרתי לספורט ולאכול בריא ולא דברים משמינים אני לא מסוגלת להכניס אותם לפה שלי ויוצא לי שאני לא מפסיקה לרדת במשקל..
מה לעשות?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה בגיל ההתבגרות - תגובה
מיכל מסר בן שלום01/07/2013ליאן שלום,
שמירה על המשקל היא גם סוג של דיאטה, בו אנחנו צריכים להקפיד מאוד על מה שאנחנו אוכלים ולא לאכול הכל "כמו קודם"
אכילה כמו שאכלת קודם תגרום לך לעלות במשקל ועל כן צריך למצוא את דרך האמצע
ממליצה כמה דברים:
1. להוסיף בשלב הראשון כ-200 קל' יומיות כלומר אם עד עכשיו אכלת 1000 קל' הוסיפי עד 1200
2. להוריד אימון אחד בשבוע
3. לקבוע פגישה עם דיאטנית שתשמע בדיוק מה את אכולת ואיך אפשר להעשיר לך את התפריט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)