אני מבקשת ממך... אל תתעלמי!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מבקשת ממך... אל תתעלמי!!!!
    נעם
    21/03/2008

תקשיבי,אני בת 11 וחצי שוקלת 36 וחצי וגובה 1.52... לפני שבועיים הלכתי לרופאה (בנוגע למשו אחר..) ואמא שלי שכבר חושבת שאני ממש "שלד" אמרה לרופאה לראות אם המצב שלי תקין..ולפי הגובה והמשקל.. אני ב-25% פחות ממה שאני אמורה להיות במשקל. אני אומר לך את האמת שנה שעברה שקלתי 45 קילוגרם ובגלל שרציתי להראות יפה ,יותר רזה ושילד שאני אוהבת יאהב אותי החלטתי על דיאטה.. הפחתתי הרבה מאוד מהמשקל שלי (8 וחצי קילוגרם) לבד..ועכשיו.. נראה לי יש לי אובססיה לאוכל ולמזונות!!! אני לא נותנת לי לאכול מה שבא לי.. אני עושה לי ארוחות קטנטנות... כי יש לי פחד לעלות ולחזור להיות שמנה כמו שהייתי!! ואני לא רוצה לדבר על זה עם אמא שלי או אם יועצת או חברים או מורה או כלום!!! אני לא יכולה לבטוח בהם.. אני מפחדת להשמין.. וכל פעם שלפי דעתי אכלתי יותר מידי אני מייסרת את עצמי!! ואני רוצה שזה יפסק כבר!!! תעזרי לי..בבקשה...אני מתחננת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לנעם

ד''ר הגר שפר
    24/03/2008

הי נעם

ממש הצטערתי לשמוע כמה רע את מרגישה.

צר לי לבשר לך אך את סובלת מהפרעת אכילה וכדי מאד לטפל בה בהקדם.
    למרות שזה יכול להיות מביך או קשה את חייבת ליידע את אמך על הבעיה, את חייבת להבין שזה מצב ממש לא בריא ואפילו מסוכן.
    את עלולה לאבד את היכולת להכנס להריון לכל החיים - לדוגמא.
    לסבול מקרחות, נשירת שיניים, שברים ופצעים על העור.

את חייבת להעזר באיש מקצוע שיעזור לך לצאת מהמצב הזה ומהר.

אם את רוצה את יכולה להתקשר אלי ואני אעזור לך לדבר עם אמא שלך.

אני מתחננת שתבקשי עזרה, את הורסת לעצמך את החיים...
    וחיה במצב של אומללות ואובססיה שאפשר לצאת ממנה ולחיות חיים מאושרים ובריאים.

הטלפון שלי הוא : 03-6488363
    תשאירי שם ומספר טלפון למזכירה והיא תעביר אותו אלי ואני מבטיחה לחזור אליך.

מקווה לשמוע ממך מקרוב

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת...=,[

נעם
    27/03/2008

אני..אני כל כך רוצה לומר לאמא שלי...למישהו..אבל..אני לא יכולה..זה...זה כבר קשה לי כל כך לעמוד בזה..כל פעם שאני חושבת על לומר לה אני חושבת "מה אני אומר לה..-אמא,תקשיבי יש לי הפרעת אכילה ואני צריכה עזרה. ?!!?" אני לא רק מתביישת מזה...אמא שלי יודעת שאני אוכלת לא בסדר ומטיפה לי על זה כל הזמן..היא יודעת שיש לי בעיה..אפילו בלי שאמרתי לה..היא רוצה לקחת אותי לרופאים..אבל אני.. אני בזמן האחרון ממש סגורה..אם שואלים אותי "הכל בסדר?" אני אומר להם "כן,מצוין" ואזייף חיוכון קטן..אפילו המורה ראתה שאני "נמרחת " ודכאונית בשיעורים ושלחה אותי לדבר עם היועצת.. והיועצת שאלה "הכל בסדר?? את בסדר? יש משו בבית?" ואני דיברתי כאילו אין לי כלום.. פשוט.. לא יכולתי לומר לה.. אז אני צריכה עזרה.. איך אני אוכל לומר לאמא שלי..?? אני ממש רוצה.. כל כך כל כך רוצה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעם

חסוי
    18/09/2008

היי אם את עדיין נכנסת לפורום וקוראת את זה אז אשמח אם תחזרי אליי כי יש לי בדיוק אבל בדיוק את אותה הבעייה אני בת11 הגובה שלי הוא 1.51 ואני שוקלת 34 אני בדיוק אותו דבר כמוך אותן בעיות אותם חברים אותו ילד שבגללו עשיתי הכל ואותה אמא אבל תאמיני לי שאת חייבת להניך למישהו לעזור לך אני יודעת איך את מרגישה ואני יודעת שאת מרוצה מהגוף שלך עכשיו וכל הזמן מפחדת לאכול ולא נותת לעצמך גם אני המחשבה הזאת מפחידה אבל אין לי מה לעשות הרופא אמר לי שאני באחוז ה25 למשקלי כמוך וזה ממש לא טוב ! אני לא יודעת כמה הבעיות שלי מעניינות אותך כרגע ולא אתפלא אם הן לא אבל בבקשה אני יכולה לעזור לך אני ממש יודעת מה קרה לך ומרגישה בדיוק כמוך עם כל התחושות והכל אבל מה שאנחנו עושות לעצמנו הורס לנו את החיים יש לי עוד הרבה מה לומר אבל כודם תקראי את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסו דחוווווווף !!!

חסוי
    18/09/2008

דיי , בבקשה,, אתן הורסות לעצמכן את החיים!! אתן עוד בנות 11 ? למה כבר הגעתן למצב של התחלה של אנורקסיה ? תטפלו לפני שיהיה מאוחר, עדיין אפשר לעצור את זה בזמןן..!! לכו לטיפול.. שלא יקרה לכם מה שקרה לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו