אלרגיה לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב
    חני
    23/03/2008

שלום,
    בני בן 3.8 שנים. הוא אלרגי לחלב. הוא מקבל חלב סויה ומעדני סויה ומידי פעם שניצל טבעול.
    אני לחוצה מאוד שחסרים לו ויטמינים נוספים במערכת החיסונית. ( דיאטנית לא עזרה לי במיוחד במקרה זה ) מה אני יכולה לתת לו בנוסף? ( הוא לא אוהב גבינות סויה )
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב

ענת אשכול
    27/03/2008

חני שלום,
    על מנת שאוכל לענות אני צריכה לדעת האם מדובר באלרגיה לחלבון החלב או רגישות ללקטוז- אשמח אם תעני לי
    בכל מקרה אין סיבה שיאכל שניצל טבעול הוא יכול לאכול שניצל רגיל או כל מוצר בשרי אחר- יש לכך חשיבות רבה כיוון שטבועל הוא חלבון הרבה פחות איכותי וכן אינו מכיל את אותה כמות של ויטמינים ומינרלים המצויים בבשר, עוף ודגים (כגון ברזל וויטמין B12)
    לגבי מוצרי חלב- מוצרי החלב מהווים מקור עיקרי לסידן החיוני לגדילה, התפתחות בניית עצמות וכו אם אינו מסוגל לצרוך שום מוצר חלב מומלץ להעשיר את התפריט בטחינה, שקדים, סרדינים וכן מאכלים לא חלביים מועשרים בסידן (לדוגמא סוגים מסוימים של דגני בוקר) בנוסף ממומלץ לבצע מעקב אצל רופא/ דיאטנית ולהוסיף תוספי סידן במידת הצורך.
    מחכה לתשובתך
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו