לענת אל תתעלמי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת אל תתעלמי..
    מוטי
    31/03/2008

פתחתי פה נושא ואמרתץ לי לכתוב כמה דברים .. כתבתי ולא ענית לי אז שוב הגובה שלי 1.79 אני שוקל 72 ק"ג הסדר יום של האכילה שלי זה .. לפעמים שותה משהו בבוקר.. אוכל כריךך או שתיים בבית הספר מגיע הביתה אוכל ארוחת צוהריים אחרי זה איזה נישנוש .. ארוחת ערב ואז בלילה עוד נישנוש יש לי 4 אימוני אחרי הצהריים של שעה וחצי .. ויש לי שתי אימונים בוקר של שעה וחצי .. מקווה שתוכלי לעזור לי בתודה מוטי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת אל תתעלמי..

הוספת תגובה

• תשובה למוטי

ענת אשכול
    06/04/2008

הי מוטי
    האמת היא שהמשקל שלך הוא לגמרי תקין ביחס לגובה שלך! בכל אופ אני כותבת לך תפריט מאוזן.
    לא כתבת לי מה אתה אוכל אלא רק מתי אתה אוכל ולכן קשה לי להיות ממש ספציפית לגבי ההמלצות אבל בגדול- תפריט מאוזן בשבילך:

ארוחת בוקר:
    2 פרוסות לחם קל מרוחות בגבינה עד 5% או בכף חומוס+ ירק
    או: כוס של קורנפלקס לא ממותק + כוס חלב
    שתיה: אתה יכול לשתות קפה עם עד חצי כוס חלב (ללא תוספת סוכר)

ארוחת ביניים:
    במהלך ההפסקות בבי"ס: עוד שני סנדוויצים (סה"כ ארבע פרוסות לחם קל או 2 לחמניות קלות)
    עם חומוס + פסטרמה הודו או גבינה 5% +זיתים וירקות או ביצה וירקות או טונה
    +פרי
    +שתיה: מים

ארוחת צהריים:
    מנה בשרית: עוף ללא עור/ קציצות ברוטב/ חזה עוף/ פרגיות/ תבשיל בקר ( הימנע מנקניקיות, המבורגר, אברים פנימיים כגון כבד ומבשרים שמנים ומטוגנים וכן הינע מלהחליף מנה בשרית בשניצל מהצומחכגון שניצל תירס)
    + רבע צלחת של פחמימה: אורז/ פסטה/ פתיתים/ קוסקוס/ תפוח אדמה
    +חצי צלחת של ירקות: חיים/ מבושליים/ סלט/ ירקות מאודים או אפויים ( לא כולל תפוח אדמה, בטטה,אפונה, תירס)
    + שתיה: מים או מים +תרכיז דיאט
    המנע מלהוסיף לחם

ארוחת ביניים:
    סנדוויץ נוסף מלחם קל
    או כוס קורנפלקס לא ממותק +כוס חלב
    או מעדן 0% + פרי

ארוחת ערב:
    סלט ירקות +כפית שמן זית או כף טחינה
    +3 פרוסות לחם קל או לחמניה קלה
    +ביצה/ טונה במים/ פסטרמה הודו
    + 3 כפות גבינה 5% או קוטג' 5% או 2 כפות חומוס
    + שתיה: מים או מים +תרכיז דיאט

ארוחת לילה:
    פרי/ מעדן 0% / חטיף אנרגיה (לא עם שוקולד)

חשוב: לפני אימון לאכול ארוחת ביניים ואחרי אימון לאכול אחת מהארוחת המלאות (צהריים או ערב)
    שיהייה בהצלחה!
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו