מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהשיר04/04/2008
שלום, שמי שיר ואני בת 14.
משקלי הוא 92 ק"ג וגובהי הוא 1.55.
אני יודעת שאני ממש שמנה!! אני כל הזמן מנסה להתחיל דיאטות אבל אני ישר נשברת וקונה חטיפים ושוקולדים ואוכלת אותם בסתר.
אבא שלי סובל מסכרת מסוג 2 ולשתי ההורים שלי יש כולסטרול ולחץ דם גבוה.
גם לי יש כולסטרול ולחץ דם גבוה.
אני כבר לא יודעת מה לעשות!!
אני משחקת טניס 3 שעות בשבוע וזהו. אשמח לקבל תפריט
בתודה, שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשיר
ענת אשכול05/04/2008שלום שיר
אני בהחלט יכולה להבין את הקושי שאיתו את מתמודדת- זה יכול להיות תהליך ארוך לשנות את הרגלי האכילה ולהגיע למשקל תקין, אך אני בטוחה שאם תעשי זאת בצורה נכונה מלווה בהרבה פעילות גופנית את תצליחי! נראה לי שהסיבה שבגללה את מתחילה דיאטות ואז נשברת היא בגלל שאת מתחילה דיאטות קיצוניות מידי שאי אפשר להתמיד בהן. אין לי בעיה להמליץ לך על תפריט אם תכתבי לי מה את אוכלת בדרך כלל אבל נראה לי שיותר כדאי לך לפנות להורייך שילכו איתך לדיאטנית ותקבלי ליווי יותר צמוד...
אם בכל אופן את רוצה תפריט תכתבי לי מה את אוכלת במהלך יום ממוצע
שיהייה בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפריט שלי
שיר06/04/2008תודה רבה שענית למכתבי, הנה התפריט :
בוקר: אני לא אוכלת
10: לחמנית בייגלה שחורה עם גבינת סימפוניה
צהריים: שניצל מאמא עוף או/ ו פסטה/ דג/ קציצות/ תפוחי אדמה בתנור
אחרי הצהריים: זה הזמן שאני מתנפלת על כל האוכל שאני רואה: בדר"כ הרבה שוקולד/ חטיפים/ עוגות (בלי סוכר)/ עוגיות/ גלידה אבל לפעמים חטיפים
ערב: סלט + חצי לחמנניה שחורה/ פרוסת לחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לשיר
ענת אשכול07/04/2008הי שיר,
תפריט בשבילך:
ארוחת בוקר:
פרוסת לחם קל+ גבינה עד5% או כפית ריבה ללא סוכר + קפה או תה עם עד חצי כוס חלב 1% שומן ללא תוספת סוכר (אפשר סוכרזית)
או כוס קורנפלקס לא ממותק (!!!) + כוס חלב 1% שומן
(אני יודעת שאת לא אוכלת בדר"כ אבל זה מאוד חשוב)
ארוחת ביניים: (בבי"ס)
לחמניה קלה או 2 פרוסות לחם קל+
גבינה עד 5% שומן +ירק
או חומוס + פסטרמה דלת שומן
או חביתה מביצה אחת +ירק
או גבינה צהובה 9% לייט
+פרי
+ שתיה: מים
ארוחת צהריים:
מנה בשרית: עוף ללא העור או חזה עוף או קציצות ברוטב או פעם בשבוע: שניצל ( בשאר הימים להמנע ממטוגן)
+ כוס של פחמימה לאחר בישול: פסטה או אורז או פתיתים או קוסקוס או 1 יחידה תפוח אדמה אפוי
+ ירקות: סלט/ ירקות חתוכים/ מרק / ירקות מבושלים- ללא הגבלה
שתיה: מים או מיץ דיאט
ארוחת ביינים (אחה"צ):
כוס חלב 1% + חצי כוס קורנפלקס לא ממותק
או שוקו דיאט +חטיף אנרגיה (עד 80 קלוריות)
או שתי פרוסות לחם קל +מריחה או שקית בייגלה מיני +גבינה 5%
+ פרי או מעדן 0% שומן
ארוחת ערב:
סלט ירקות או ירקות חתוכים +כפית שמן זית או כף טחינה
+ 2 פרוסות לחם קל
+ ביצה או טונה במים או פסטרמה דלת שומן
+ 3 כפות גבינה 5% או פרוסת גבינה צהובה 9% לייט ( אפשר לעשות ממנה טוסט)
פעילות גופנית: יש לבצע פעילות גופנית של חצי שעה לפחות- כל יום! לדוגמא: הליכה מהירה, עליה וירידה במדרגות, קפיצה על חבל, שחיה, טניס וכו'
בכל מקרה ממליצה לך מאוד לפנות לדיאטנית שתלווה אותך בתהליך הירידה במשקל.
שיהייה המון בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר07/04/2008תודה רבה!!
אני אשתדל ליישם את עצותייך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)