מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים במצב ש ....גדי07/04/2008
שלוום !
יש לי שאלה , אשמח מאוד אם מישהו יענה עלייה ..
זה בטח קורה לכולם ..
אתם רואים עוגה אוכלים חתיכה קטנה ואז בא לכם עוד ואוכלים עוד קצת וקצת וזה סתם לא שווה כל המאמצים שעושים הליכה וכו' ..
אני לא רוצה שהדיאטה שלי תהרס אחרי חודשים רבים
מה אפשר לעשות אחרי נגיד שאכלתי עוגייה , ואז בא לי עוד ועוד
זה דפוק את כל הדיאטה
וזה משמין העוגיות האלה ...
תודה , גדי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתגברים זוכרים את המטרה..!
איילה08/04/2008תראה לכל מטרה יש קושי והקושי במטרה שלנו זה להרזות, לעמוד בפני פיתוים רבים והם רבים!
אז אני מציעה לך לא לענות את עצמך יותר מידי ולפנק את עצמך שפעם בשבוע תרשה לעצמך לאכול חתיכת עוגה טעימה שככה לא תרגיש צורך בפעם אחת לחסל את כל החבילה ואני מבטיחה שבשלב מסוים
כבר תבין שזה סתם משמין ולא רצוי, וכמובן שבחישוב היומי מבחינת קלוריות.
מקווה שעזרתי!
איילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
גדי09/04/2008נראה לי שהבנתי .
כולם אומרים לי ככה , אבל אני מפחד שבגלל העוגה אני יעלה הרבה ..
תודה רבה לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוגיות , דיאטה ומה שבניהם...
ענת אשכול22/04/2008הי גדי,
הקושי הוא מובן לחלוטין לכל מי שמתמודד עם הניסיון לסגל הרגלי אכילה טובים ולרדת במשקל...
חשוב מאוד להבין שעל מנת שתוכל לרדת במשקל בצורה עיקבית ולשמור על משקלך החדש יש צורך לאכול נכון, שזה אומר שמידי פעם מותר גם לאכול פרוסת עוגה או עוגיות. החוכמה היא (כמו שגם איילת אמרה) לדעת לווסת את הכמות והתדירות .
אם כל פעם שתאכל עוגיות תרגיש שהרסת את הכל (מה שממש לא נכון) אתה תשבר ואז תאכל עוד הרבה עוגיות כיוון שתחשוב שגם ככה הדיאטה כבר נהרסה.... זו הטעות הכי גדולה!
על כן המלצתי: שלב מידי פעם בתפריט פרוסת עוגה או 2-3 עוגיות - תאכל, תהנה ותמשיך הלאה!
חג שמח!
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)