עודף משקל לבן ה9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף משקל לבן ה9
    מיכל
    05/05/2014

מבדיקת ה bmi אני מבינה שבני נמצא בעודף משקל של כ6 קילו.
    הוא אוכל כמות סבירה של מזון, אבל מהר מאוד. נסיונות הדיבור וההסבר בנושא לא צולחים.
    הבעיה העיקרית לדעתי היא אפס פעילות גופנית. הוא תחרותי וההרגשה של חוסר הצלחה גורמת לו להמנע מפעילות.
    האם פעילות של הליכה ביחד איתי, נניח 3 פעמים בשבוע במשך כשעה, תספיק?
    או שרצוי לפנות לדיאטנית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף משקל לבן ה9

הוספת תגובה

• עודף משקל לבן ה9 - תגובה

מיכל וינברגר
    17/05/2014

שלום!
    חשוב לדעת שבגיל תשע בד"כ אין צורך לרדת במשקל אלא לשמור על משקל קיים ולא לאט עם העלייה הגובה ניתן להגיע למשקל תקין. כמו כן, חשוב לדע שלילדים ונוער ישנן עקומות BMI שונות מאלו של המבוגרים.
    פעילות גופנית הוא חשןבה אך לא רק, חשוב גם מה אוכלים..
    הליכה 3 פעמים בשבוע איתןךנשמע מצויין- אך חשבי אם יתמיד, אני בד"כ ממליצה בגיל זה על חוג כלשהו- ואז יש מחויובות. כמובן שחשוב שזה יהיה משהו שהוא רוצה- שחיה, משחקי כדור, היאבקות,..היום יש מגוון גדול של חוגים במערבים גם ספורט- ג'אגלינג, קירקס, סקטים, אומנויות לחימה ועוד..מציעה לכם לחשוב ביחד ולנסות -עכשיו לקראת הקיץ זה אולי הזדמנות לשפר את השחייה?
    בכל מקרה אם בנך מוכן ממליצה גם להוועץ עם דיאטן/נית ובמידה ולא- ממליצה ללכת בעצמך ולבדוק אם יש שינוי שאת יכולה לעשות בבית.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך לפנות לזוג שיכול לעזור

רותי
    22/05/2014

יש תוכנית לילדים שנקראת דן+חמוטל
    יש להם סטודיו מיוחד לילדים לפעילות גופנית והם משלבים תוכנית
    מאוד מיוחדת לילדים לירידה במשקל. אני הגעתי אליהם בעקבות המלצה של חברה
    והם פשוט עזרו לי ובעיקר לבת שלי. כמו שחברה שלי המליצה לי..
    אני חייבת להמליץ עליהם גם. מלאכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו