מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת להרזות- לענת/הגר :)ליטל27/04/2008
היי..
אני ליטל, אני בת 15 ואני שוקלת 50.2 ואני רוצה להוריד 4-5 קילו לפחות כי גם עכשיו קיץ- אז מהר!...
יש לי קצת בטן וצדדים ולאחרונה הרגליים שלי טיפה השמינו.
אני לא נראת שמנה בכלל אבל אני לא מרגישה טוב עם עצמי כי אני לא נוטה לעלות במשקל.
שמתי לב כבר הרבה זמן לסימנים שנוצרו לי בחלק העליון של הרגליים וקצת בחלק ליד הישבן ואני לא יודעת אם זה סימני השמנה והרזיה בהתבגרות כמו שאמא שלי אומרת לי.
** אבקש אם תוכלנה לעזור לי לבנות תפריט שבעזרתו אוכל להוריד במשקל.
במהלך היום אני אוכלת מסודר ורבה לשתות ולאכול ירקות אבל זה לא ממש עוזר.
בנוסף אני עושה פעילות גופנית- הליכה מהירה במשך שעה וחצי כ-4-5 פעמים בשבוע.
תעזרו לי, תודהה רבה- ליטל :] .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליטל
ד''ר הגר שפר27/04/2008הי ליטל
נשמל לעזור
תשלחי לנו תפריט של מה שאת אוכלת במשך היום, כל ארוחה וארוחה וכמה ספורט את עושה ונשלח לך תיקונים והמלצות
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להגר- תפריט
ליטל27/04/2008התפריט שלי הוא בערך כזה: :)
בוקר- קורנפלקס
א. עשר- (בבצפר) 2 פרוסות לחם עם גבינה/ טונה/ פסטרמה ...
א.צהריים- קציצות/ טבעול + 3-4 כפות אורז/ פתיתים+ ירקות
א. ביניים- בננה/ תפוח ירוק P:
א.ערב- חביתה עם גבינות וסלט / קורנפלקס.
* לפעמים אני אוכלת גם מעדנים 0% / 1% .
ספורט- אני עושה הליכה מהירה במשך שעה וחצי 4 פעמים בשבוע ולפעמים 50מדרגות בבית .
תודה מראש, ליטל =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי משהו...
ליטל27/04/2008שכחתי גם לציין שהגובה שלי הוא 1.64 ...
ליטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)