מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חייבת עזרה!חסויה30/04/2008
אני בת 13 גובה 155 משקל 53 ואני רוצה להוריד טיפה במשקל..
אני אוכלת ארוחות מסודרות ואני עושה הרבה ספורט בערך 6 פעמים בשבוע למשך שעה עד שעה וחצי, אני רוצה להוריד במשקל ואני לא יודעת איך להוריד רק מסת שומן ופחות להוריד מהמסת שריר כי אני לא רוצה שירדו לי השרירים וגם אני לא יודעת אם השרירים זה מה שמשפיע לי כ"כ על המשקל אז מה לעשות??
שניתי גם את התפריט שלי תגידי לי אם הוא תקין:
בוקר:
דגנים מחיטה מלאה ללא סוכר/דגנים עם סוכר (כמו של ילדים) עם חלב
ארוחת עשר:
סנדוויץ' עם גבינה צהובה או עם אבוקדו או עם קוטג' ולפעמים לוקחת גם שוקו בשקית
צהריים:
עוף או בשר, תוספת-אורז,פירה,פתיתים והמון ירקות
(לפעמים)ביניים:
פרי או תה עם עוגיה
ערב:
חביתה או ביצה קשה עם 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' והמון ירקות ולפעמים טוסט.
ולפעמים אחרי הארוחת ערב אני שוב שותה תה עם עוגיה
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו חשוב בנוסף!!
חסויה30/04/2008בארוחת ערב הטוסט הוא לא בנוסף הוא במקום! (טוסט= גבינה צהובה עם קטשופ ולפעמים גם זיתים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחייבת עזרה
ד''ר הגר שפר01/05/2008שלום לך
נתחיל בזה שהמשקל שלך תקין לגמרי.
אני מאמינה שאם נעשה שינויים קטנים תרגישי יותר חטובה וספורטיבית. אבל אם תורידי יותר מידי אוכל מהתפריט את תאבדי מסת שריר.
לגבי התפריט אני אוסיף לך תיקונים :
בוקר:
דגנים מחיטה מלאה ללא סוכר/דגנים עם סוכר (כמו של ילדים) עם חלב
כמובן עדיף דגנים לא סוכר ועדיף לאכול אותם עם יוגורט, גביע יוגורט טבעי + חופו דגנים
או פרוסה עם גבינה.
ארוחת עשר:
סנדוויץ' עם גבינה צהובה או עם אבוקדו או עם קוטג' ולפעמים לוקחת גם שוקו בשקית
תעברי ללחם קל או לחמניות קלות ותוותרי על השוקו.
צהריים:
עוף או בשר, תוספת-אורז,פירה,פתיתים והמון ירקות
מצוין, להמעיט בשניצלים וקציצות.
(לפעמים)ביניים:
לא לדלג על ארוחת הביניים היא חשובה:
1/2 כוס בייגלה עם גבינה
קרטיב
פרוסה עם ריבה
ארטיק מיני
להקפיא יוגורט עם פירות ולאכול כמו פרוזן יוגורט
עדיף לוותר על עוגיות
ערב:
חביתה או ביצה קשה עם 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' והמון ירקות ולפעמים טוסט.
בסדר גמור. בטוסט תשתדלי להשתמש בבינת עמק לייט 5% .
ולפעמים אחרי הארוחת ערב אני שוב שותה תה עם עוגיה
ושוב לוותר על העוגיה, עדיף לאכול פרוסת לחם קל עם ריבה.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך(-:
חסויה01/05/2008המוון תודה, שחכתי לכתוב שבסנדוויץ' שלי אני כבר אוכלת עם לחם קל ותודה רבה על הרעיון של פרוזן יוגורט שהצעת זה נשמע טעים מאוד ולא חשבתי על זה(-:...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לשאול אותך!!
חסויה01/05/2008כמה קלוריות התפריט שבנית לי? מה הכמות קלוריות שאני צריכה ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)