מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ...דור10/05/2008
בעצמאות הזה אכלתי בעיקר בשר...כמובן בלי שטויות ובלי ממרחים שונים(כמו מטבוחה,טחינה)
האם זה בסדר????אני מפחדת שזה יותר מידיי שומן ועכשיו אני אשמין
בצהררים אכלתי 4 כנפיים עם סלט ופרגית!
ובערב אכלתי 3 כנפיים עם סלק,סלט כרוב.
אני אשמין?
(והאםם סלק הוא בריא?אפשר לאכול אותו בלי הגבלה???)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי רותם =]
גדי10/05/2008שלום לך רותם .
אני בדיוק כמוך .. גם אני בסרטים שאכלתי דברים קצת משמינים ..
אבל אני חושב שצריכים להמשיך אלא , נכון שזה עצוב ומבאס לעלות אבל כמה אפשר להגיד לגןף שלנו " לא " ?
זה אסור זה אסור ?
אפשר להתפנק מידי פעם ..
אני לא אומר שצריך לאכול המון כדי להתפנק אבל קצת מותר ..
ת'משיכי לאכול אייך שאכלת לפני , ות'משיכי לעשות הליכה .
בהצלחה , גדי :]]
נ.ב , אינני יודע אם זה בן / בת , מקווה שצדקתי וזאת בת ..
אם לא סליחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנטלי
ענת אשכול15/05/2008שלום,
קודם כל נראה לי שבסך הכל לא השתוללת יותר מידי, וגם אם כן הדבר החשוב הוא לחזור לשגרה ולהמשיך להקפיד על אכילה מאוזנת ומסודרת וכן להקפיד על פעילות גופנית, כך שגם אם קצת עלית במשקל במהלך החג הגוף יאזן את עצמו.
לגבי סלק- הסלק הוא ירק (או יותר נכון- שורש) בריא ומזין ואפשר לאכול ממנו. מומלץ לשים לב כי אינו מתובל בהרבה שמן או רוטב שמן אחר- ולבריאות!
אז יאללה- לא להתבאס יותר מידי, להמשיך הלאה ולא להתעסק יותר מידי ברגשות אשם או נקיפות מצפון.
שיהייה בהצלחה!
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)