מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד מעט קיץ!אנונימוס27/05/2008
אני לא יודעת איפה להתחיל כי ממש קשה לי אני כל כך רוצה להיות רזה ואני גם רוצה לאכול את ה מאכלים שאני אוהבת אני משתדלת לאכול רק כשאני רעבה ולא מתוך רגשות או שיעמום ואני גם עושה המוון ספורט בשיעורי ספורט בבית ספר אני מתעמת המון ויש לי ביום שבת ריצת בוקר+עלייה עד קומה 9 וירידה... .
וכאילו כלום לא עוזר אני מרגישה שאני אפילו משמינה מזה...וזה מעצבן אותי זתומרת מצד אחד אם לא אוכלים כלום אז לא יורדים כי הגוף לא מקבל את "כלי העזר שלו",ומצד שני אם אוכלים אז משמינים ככה לפחות אני מרגישה כי תכלס אני עוד מעט בת 14 ואני בגובה 1.50 ובסביבות ה50 קילו..... .
ועוד מעט הקיץ....! ואני לא רוצה להיות הילדה השמנה הזאת שמנסה להסתיר ולובשת חולצה ומכנסיים... . אני יודעת שאני חייבת להפסיק עם השומן הרווי...אבל איך?! זה מקיף אותך בכל מקום גם אם אתה לא רוצה...ואני ממש גרועה בלעמוד מול פיתויים.
חברה שלי אמרה לי שבגלל שאני שמנה רק ביריכיים ובבטן ובכל שאר האיזורים אני רזה אז ללעשות כפיפות בטן של חצי ולא עד הבירכיים,ולגבי היריכים אז לעשות קפיצות בחבל מהירות אבל לא נראלי שזה עובד. אז מי שמתכוון לענות לי קודם כל המון המון המון המוווווןן תודה מראש...
אני צריכה לדעת:
איך לאכול מבוקר ומה לאכול,איזה עוד פעילויות גופניות אני צריכה לבצע בשביל להגיע ליריכיים ולבטן,ואיך עד הקיץ אני יכולה להוריד 2 קילו,ואחרי ותוך כדי הקיץ עוד איזה 10 להערכתי כי אני לא יודעת מה זה 10 קילו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנונימוס
ד''ר הגר שפר28/05/2008הי
אני לא ממש מבינה מה הבעיה, המשקל שלך תקין ולדעתי את ממש טועה שאת צריכה לרדת 10 קילו את רחוקה מזה, אם את רוצה לעצב את הגוף אז אולי כדאי להרשם לשיעורי עיצוב וחיטוב.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)