מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספת להגרנטלי29/05/2008
היי ד'ר בוקר טוב, כבר ענית לי לשאלתי הקודמת ויש לי עוד שאלה.
אני בדיאטה כבר די הרבה זמן ורציתי שתחברי לי תפריט , אך יש לי פרט נוסף להוסיף זה הגיוני שב- 4 חודשים ירדתי רק 3 קילו? ואני אוכלת פחות מ- 1000 קלוריות ליום מאז שהתחלתי דיאטה.
מה שאני אוכלת :
ב-10-11: אני אוכלת פרוסה עם ירקות.
ב- 14:00: אני אוכלת ארוחה שישנה בבית ספגטי עם תוספת או אורז עם תוספת , הכמויות שאני אוכלת היום הם מופחתות, לפני שהתחלתי את הדיאטה אכלתי בכמויות גדולות וירדתי רק 3 קילו ויש לי עודף של 10-15 קילו.
וזהו הארוחה האחרונה שלי זה סלט ואני אוכלת כמה פעמים ביום , אין לזה שעה קבועה.
והורדתי את הלחם, רק עכשיו ביומיים האחרונים החזרתי את הלחם ואני אוכלת פרוסה ליום .
לפני שהתחלתי לאכול ככה הייתי אוכלת הרבה במבה (החולשה שלי)
הייתי אוכלת לאפה של שווארמה , לא הייתי אוכלת מסודר בכלל.
הייתי אוכלת ספגטי או אורז בכמות די גדולה , הכוונה בגדולה היא לכמות שהשביעה אותי, היום אני אוכלת כמה כפות.
בקשר לפעילות הגופנית, יש לי בבית הליכון, אני משתדלת להיות עליו כל יום למשך 40 50 דק'.
אך בזמן האחרון יצא לי להיות על ההליכון יום כן ויום לא.
אני עושה כל יום 100 כפיפות בטן ועוד תרגילי חיטוב לרגליים , אך אני לא מרגישה בהבדלים.
מדי פעם אני עושה גם הליכות בחוץ כדי לנשום קצת אוויר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה 2 לנטלי
ד''ר הגר שפר05/06/2008הי נטלי
לצערי הדיאטה שאת עושה ממש לא בריאה ויכולה להזיק לך לאורך זמן, לכן את גם לא יורדת במשקל כמו שאת רוצה, את מרעיבה את הגוף אז הוא נלחם להגן על עצמו ולא יורד במשקל.
אני מציעה שתחזרי לאכול 5 ארוחות ביום, את יכולה לראות תפריטים שנתתי לבנות אחרות.
הכי טוב שתפגשי עם דיאטנית שתכוון אותך מה לאכול כי את בדרך מאד לא טובה.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)