שאלה נוספת להגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת להגר
    נטלי
    29/05/2008

היי ד'ר בוקר טוב, כבר ענית לי לשאלתי הקודמת ויש לי עוד שאלה.
    אני בדיאטה כבר די הרבה זמן ורציתי שתחברי לי תפריט , אך יש לי פרט נוסף להוסיף זה הגיוני שב- 4 חודשים ירדתי רק 3 קילו? ואני אוכלת פחות מ- 1000 קלוריות ליום מאז שהתחלתי דיאטה.

מה שאני אוכלת :
    ב-10-11: אני אוכלת פרוסה עם ירקות.
    ב- 14:00: אני אוכלת ארוחה שישנה בבית ספגטי עם תוספת או אורז עם תוספת , הכמויות שאני אוכלת היום הם מופחתות, לפני שהתחלתי את הדיאטה אכלתי בכמויות גדולות וירדתי רק 3 קילו ויש לי עודף של 10-15 קילו.
    וזהו הארוחה האחרונה שלי זה סלט ואני אוכלת כמה פעמים ביום , אין לזה שעה קבועה.
    והורדתי את הלחם, רק עכשיו ביומיים האחרונים החזרתי את הלחם ואני אוכלת פרוסה ליום .

לפני שהתחלתי לאכול ככה הייתי אוכלת הרבה במבה (החולשה שלי)
    הייתי אוכלת לאפה של שווארמה , לא הייתי אוכלת מסודר בכלל.
    הייתי אוכלת ספגטי או אורז בכמות די גדולה , הכוונה בגדולה היא לכמות שהשביעה אותי, היום אני אוכלת כמה כפות.

בקשר לפעילות הגופנית, יש לי בבית הליכון, אני משתדלת להיות עליו כל יום למשך 40 50 דק'.
    אך בזמן האחרון יצא לי להיות על ההליכון יום כן ויום לא.
    אני עושה כל יום 100 כפיפות בטן ועוד תרגילי חיטוב לרגליים , אך אני לא מרגישה בהבדלים.
    מדי פעם אני עושה גם הליכות בחוץ כדי לנשום קצת אוויר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת להגר

הוספת תגובה

• תשובה 2 לנטלי

ד''ר הגר שפר
    05/06/2008

הי נטלי

לצערי הדיאטה שאת עושה ממש לא בריאה ויכולה להזיק לך לאורך זמן, לכן את גם לא יורדת במשקל כמו שאת רוצה, את מרעיבה את הגוף אז הוא נלחם להגן על עצמו ולא יורד במשקל.

אני מציעה שתחזרי לאכול 5 ארוחות ביום, את יכולה לראות תפריטים שנתתי לבנות אחרות.

הכי טוב שתפגשי עם דיאטנית שתכוון אותך מה לאכול כי את בדרך מאד לא טובה.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו