להגר בבקשה זה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להגר בבקשה זה דחוף
    טך
    11/06/2008

אני די שמנמנה יש לי אגן רחב מאוד ויריכיים...יש לי גם קרס לא קטנה.... אני בת 14 ושוקלת 67 ק"ג בערך והגובה לי זה 1.59 אני מרגישה ממש שמנה...
    אני עושה ספורט מדי פעם
    אני רוצה ללכת לדיאטנית אבל אני לא מרגישה בנוח לדבר על זה עם אמא שלי ואני גם לא יודעת איך להגייע לדיאטנית ואני לא יודעת אם זה בתשלום..
    אני גם לא תמיד יכולה להתאים את עצמי לתפריטים שאינ רואה באינטרנט כי לא תמיד יש את כל המרכיבים(לא חס וחלילה שחסר פשוט אנחנו לא אוכלים לחם קל לדוגמא)
    אני כבר מידה 40 בג'ינס וזה אוכל אותי...
    אני רואה בנות שגדולות ממני ב20 שנה ושוקלת חצי ממני.... אני לא כלכך יודעת מה לעשות..
    בנוסף יש לי גם סמני מתיחה באגן ביריכיים ובחזה ואני לא אוהבת להראות ככה..
    מה לעשות מה לאכול...
    נ.ב:
    האם את גם דיאטנית וכמה עולה להיות מטופלת שלך ?
    אני בכלל לא יודעת אם זה עולה כסף או דרך קופת חולים וגם יש איזה מרכז לנוער ששם זה חינם אבל אני בכלל לא מרגישה בנוח
    אני בדרך כלל הולכת עם סווצ'רים וחולצות ארוכות וגופייה מתחת אני שאנת שרואים את החור של הפופיק בחולצה...
    אני ממש אשמח אם תעזרי לי...
    אני ניסיתי לרוץ אבל אני מתעייפת מהר ולא מזיעה כמעט זה מעצבן....
    וגם יש הרבה ילדים שאני רואה בדרך וזה לא תמיד נעים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להגר בבקשה זה דחוף

הוספת תגובה

• תשובה ל- טך

ד''ר הגר שפר
    11/06/2008

הי חמודה

אני מבינה שאת ממש מוטרדת מהמצב.
    לדעתי למרות חוסר הנעימות כדאי מאד שתשתפי את אמא שלך באיך שאת מרגישה. חשוב שהיא תדע מה המצב ותעזור לך.
    לדעתי מאד יעזור לך להפגש עם דיאטנית, אפשר להגיע לדיאטנית דרך קופת החולים ויש כמובן גם פרטיות כמוני.
    אני מנהלת גם קבוצות של ספורט ותזונה לילדים וההצלחה בהם אדירה ילדים מצליחים לרדת במשקל בקלות ובכייף.

אני מציעה שתתפסי שיחה טובה עם אמא שלך, את יכולה להראות לה גם את האתר שלי או ללכת לקופת החולים, חבל שתרגישי רע עם עצמך.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו