מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אני לא מרזה?!?!תמי30/06/2008
שלום. אני בת 15 וחצי , גובה 1.61 מ' ושוקלת 56.5. זה המוןןן ! הייתי אצל דיאטנית והדיאטה שלה לא עזרה לי! 3 חודשים וירדתי קילו! אז עשיתי דיאטה של דודה שלי , שכל שבוע אוכלים משהו אחר. החזקתי 3 שבועות וירדתי 2 קילו, אבל הייתי חייבת להפסיק כי היא קשה לי בטירוף.. ושקלתי אחרי זה 54 ובגלל שהפסקתי עליתי הכל!! ויותר! מה אני יכולה לעשות?! אני בדיכאון מזה, אני שונאת את הגוף שלי ואני שונאת את עצמי! כלום לא עוזר לי ניסיתי הכל כבר ואני לא יורדת במשקל! אני משחקת כדורעף , 3 אימונים בשבוע כל אימון שעתיים ככה שספורט אני עושה והרבה. אז למה אני לא מרזה? ומה אני יכולה לעשות כדי להרזות? בבקשה תענו לי מהר .. כרגע החלטתי שאני פשוט אעשה צום של יומיים שלושה ואני רק אשתה. בלי לאכול כלום .. אני מקווה שזה יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסור לך לעשות צום זה יגרום לך בעיות
נאורררררררררר01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהgrfgr
אבישג אביטל02/07/2008gvfg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה? בבקשההה
תמי09/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליובל
ד''ר הגר שפר14/07/2008הי יובל
אני מבינה את התיסכול שלך אבל צום הוא לא פיתרון, את תרדי במשקל אבל הכל יעלה + תוספת כשתחזרי לאכול.
אני חושבת שאת צריכה להתמיד וללכת לדיאטנית, את צריכה להבין שהמשקל שלך בסדר ולכן הירידה איטית.
אבל ירידה איטית זה טוב, ככה הגוף מתרגל והמשקל הנמוך ישאר.
אז לא להתייאש ולא לעשות שטויות
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ללא מרזה ..
ליטל16/07/2008שלום, אני רוצה לרדת במשקל וכבר חודש שלם שאני לא מרזה .. אני שומרת ולא אוכלת הרבה לחם ואם אז לחם קל ..אני לא שותה משקאות מתוקים {חוץ מלפעמים שזה דיאט עם ממש קצת קלוריות} אני לא יודעת בדיוק מה המשקל שלי אבל אני זוכרת שזה היה הרבה .. אין לי משקל בבית לכן אני לא יכולה לדעעת אם ירדת חצי קילו כי לא רואים את זה .. אולי זה בגלל שאני פשוט לןא עושה כמעט ספורט ..הבעיה שלי שאין לי לאן אומרים לי לנסוע באופניים אבל לאן בדיוקק אומרים לי לרוץ אבל אני מתעייפת מהר מאוד בריצה גם אם היא קלה אבל הליכה מהירה אני יכולה אבל אין לי איפה אווווווף!!1 המצב שלי קשה ..,מה גם שאמא שלי כל הזמן אומרת לי תאכלי מותר לך את לא כל כך שמנה וכל זה וכל הזמן אומרת לי רזית שלא נראליי רזיתי!! אאני צריכה להרזות דחוף!!! תעזרו לי תנו עצות או תפריט של אוכל או משהו ..בבקשהה אני רוצה למות אני שונאת שצוחקים עליי ועל הגוף שליי ושאני לא יכולה להיות כמו רוב הילדות בכיתהה רזה ולובשת צמוד אוווףףףףףף!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)