לענת,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת,
    אנדריי
    17/07/2008

כרגע אין לי ארוחות מסודרות, מה שכן אני מנסה לאכול בעיקר אוכל בריא. לחם שחור עם דג סלומון, יוגורטים, פירות, ירקות,גבינות עם מעט שומן, סלטיםקורנפלקס עם מעט צבעי מאכל. אני מחפש תפריט כולשהו שבו יש 2500 קלוריות, אני לא יכול לגשת לדיאטנית היות וההורים שלי לא בבית. כרגע הפעילות הגופנית שלי היא רכיבה על אופניים, אני מנסה לעשות את זה בהילוך גבוה - במשך שעה. אני הולך להוסיף פעילות אנאירובית לתוכנית האימון, כדי לעזור לי לרדת במשקל. אני אגב יודע שהמשקל שלי תקין, אך עדיין יש ילדים בגילי ובגובה שלי שהמשקל שלהם נמוך משלי בכ 5-10 ק"ג, לכן המטרה שלי היא לרדת 5 ק"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת,

הוספת תגובה

• תשובה לאנדריי

ענת אשכול
    17/07/2008

הי אנדריי,
    ממה שאתה מספר נשמע לי שהרגלי התזונה והפעילות הגופנית שלך טובים. השתדל לאכול מסודר , כלומר ארוחת בוקר , צהריים, ערב ובניהן ארוחות ביניים. הקפד על שתיית מיים (והמנע משתיית מיצים מכל סוג).
    בכל אופן אני שבה ואומרת - תזונה נכונה ופעילות גופנית הינן דבר מבורך וכל הכבוד לך על השינוי! אך שים לב שאינך מתחיל לרדת במשקל בצורה לא מבוקרת היות ואתה במשקל תקין.
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו