שאלה לגבי תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תפריט
    אבי
    20/07/2008

אהלן!! אהבתי את הפורום דבר ראשון.. אז ככה אני בן 14.2, הגובה שלי הוא 1.91 ומשקל 90.. אני יודע שזה נשמע קצת "הזוי" אבל יוצא בנאדם כזה בכמה דורות, כן.. משחק כדורסל 4-5 פעמים בשבוע כל פעם שעה וחצי, מקצועני.. לפי מדד הBMI יש לי כמה ק"ג להוריד, אבל אנחנו באמצע הפגרה ככה שאני לא חושש.. חיפשתי המון באינטרנט איך להרכיב לעצמי תפריט אבל לא ממש הצלחתי, הבנתי שאני צריך לצרוך בסביבות ה3000 קלוריות ליום, תקני אותי עם אני טועה.. הייתי מעוניין שתתני לי איזה תפריט בסיסי שאוכל לעבוד לפיו, ושיכלול בנוסף מנה לפני אימון ואחרי אימון.. תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי תפריט

הוספת תגובה

• תשובה לאבי

ענת אשכול
    27/07/2008

הי אבי,
    שמחה לשמוע שאתה נהנה מהפורם.
    אין ספק שאתה זקק להתאמה תזונתית עקב האימונים בהם אתה משתתף במסגרת הקבוצה, אך היות ואתה בגיל ההתבגרות ומתאמן בצורה אינטנסיבית אתה זקוק להתאמה אישית יותר של דיאטנית שבקיאה בתחום תזונת ספורט. הייתי מציעה לך לפנות למאמן שלך ולבקש עזרה במציאת דיאטנית.
    שיהייה בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו