מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה במשקל -ילדה בת שנה ו-8 חודשיםיונית22/07/2008
ערב טוב בתי בת שנה ושמונה חודשים.נולדה במשקל 3.530 ומאז שהיא תינוקת עולה במשקל מאד יפה.עד גיל שנה ו-5 חודשים הייתה עם מטפלת .מאד הקפדנו על תזונה ושמרה על אחוזון 50 _הן בגובה והן במשקל).מזה כ-3 חודשים היא נמצאת בגן ומאז (לא יודעת אם רק בגלל הגן,אבל אני מציינת עובדה) עלתה 2 ק"ג בערך והיא כיום נמצאת באחוזון 95 מבחינת משקל. הילדה שלי מאד אוהבת לאכול ואני לעיתים מוצאת את עצמי מגבילה אותה. היא אוכלת בבוקר ובערב 180 ג"ד סימילאק וארוחות מלאות ומסודרות. מה עושים?לאחרונה היא גם יותר מבינה וחשופה לג'אנק כמו בורקסים עוגות (כי לפעמים יש בגן וזאת המציאות...) ולא תמיד יש לי שליטה על זה. אשמח לקבל תשובה יונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליונית- עליה במשקל של פעוטה
ענת אשכול27/07/2008שלום יונית,
עקב העלייה במשקל ובאחוזונים של בתך בהחלט הייתי מציעה לך לנקוט בכמה צעדים:
1- לפנות לגורם מקצועי שמכיר את בתך- ראופא/ אחות טיפת חלב ולהתייעץ עימם האם יש צורך בברור נוסף או ביעוץ ספציפי יותר של דיאטנית
2- נסי להגביל ככל הניתן את הג'אנק (בורקסים, מלוואח, ג'חנון, צ'יפס, חטיפים, ממתקים, עוגות ועוגיות) וכן שתיה מתוקה ומיצים מכל סוג (כולל טבעיים)
3- היות ואת מספרת שבתך אוכלת ארוחות מלאות במשך היום- הייתי שוקלת להפסיק בהדרגה את הסימילאק (אני מדגישה- בהדרגה!)
בכל מקרה שוב אני אומרת היות שבתך עדיין פעוטה אני ממליצה בחום לפנות לגורם מקצועי שילווה אותך בתהליך.
שיהייה בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ענת.
יונית27/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)