אני חייבת עזרה מקצועית דחווך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת עזרה מקצועית דחווך
    טל בן חמו
    28/07/2008

היי , שמי טל אני בת 13 הגובה שלי הוא 64 . 1 ואני שוקלת 75 קילו = [[ אני מאוד אהובה על החברות שלי ועל הבנים ואפילו יש לי חבר אבל העניין שאני לא אוהבת את הגוף שלי לא רואים עליי שאני שוקלת את המשקל הזה חושבים שאני שוקלת 50 בגלל הגובה אני אצל דיאטנית והיא עוזרת לי וטוב לי אצלה היא עוזרת לי אבל לא יותר מדי אני מתביישת לשאול אותה כי היא לא אומרת לי הרבה היא רק שוקלת אותי וזהו רק במסיבה של ידיד שלי שהוא עשה בבריכה התחלתי ללכת לבריכה עם חברות במשך הרבה שנים המצאתי תירוצים למה אני לא יכולה ללכת איתם לבריכה אז אני ממש רוצה להרזות זה שאני רוצה להישאר ככה ממש לא אני רוצה להיות יפה ולא ללבוש בגדים של שמנים אזז ככה , אני מעוניינת להוריד 20 קילו ? 1 . האם זה בסדר להוריד 20 קילו ? ואם לא כמה לרדת ? 2 . האם כפיפות בטן יעזרו למשקל לרדת ? אני מאוד מקווה שתעזרי לי ותיתני לי תשובה , טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לטל

ד''ר הגר שפר
    28/07/2008

הי טל

כל הכבוד שאת מטפלת בבעיה והולכת לדיאטנית, אל תתייאשי ותמשיכיללכת עד שתגיעי למטרה שלך.

יכול להיות שאת לא צריכה לרדת 20 קילו בגלל שאת גבוה, זה תלוי במבנה הגוף שלך אבל זה משהו שהדיאטנית שרואה אותך יכולה להגיד לך מה משקל היעד שלך.
    אל תתביישי לשאול אותה שאלות ,בשביל זה היא שם - בכדי לעזור לך.

כפיפות בטן עוזרות לעיצוב האיזור והצרת היקפים אך הן אינן מורידות במשקל. מה שכן יכול עזור בירידה במשקל זה ספורט. לעשות כל יום הליכה של שעה, או נסיעה באופניים, רולרבליידס ריקוד או שחיה.
    אז שווה להתאמץ וככה לראות תצאות טובות יותר וגם להיות בריאה יותר.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו