מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חייבת עזרה מקצועית דחווךטל בן חמו28/07/2008
היי , שמי טל אני בת 13 הגובה שלי הוא 64 . 1 ואני שוקלת 75 קילו = [[ אני מאוד אהובה על החברות שלי ועל הבנים ואפילו יש לי חבר אבל העניין שאני לא אוהבת את הגוף שלי לא רואים עליי שאני שוקלת את המשקל הזה חושבים שאני שוקלת 50 בגלל הגובה אני אצל דיאטנית והיא עוזרת לי וטוב לי אצלה היא עוזרת לי אבל לא יותר מדי אני מתביישת לשאול אותה כי היא לא אומרת לי הרבה היא רק שוקלת אותי וזהו רק במסיבה של ידיד שלי שהוא עשה בבריכה התחלתי ללכת לבריכה עם חברות במשך הרבה שנים המצאתי תירוצים למה אני לא יכולה ללכת איתם לבריכה אז אני ממש רוצה להרזות זה שאני רוצה להישאר ככה ממש לא אני רוצה להיות יפה ולא ללבוש בגדים של שמנים אזז ככה , אני מעוניינת להוריד 20 קילו ? 1 . האם זה בסדר להוריד 20 קילו ? ואם לא כמה לרדת ? 2 . האם כפיפות בטן יעזרו למשקל לרדת ? אני מאוד מקווה שתעזרי לי ותיתני לי תשובה , טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטל
ד''ר הגר שפר28/07/2008הי טל
כל הכבוד שאת מטפלת בבעיה והולכת לדיאטנית, אל תתייאשי ותמשיכיללכת עד שתגיעי למטרה שלך.
יכול להיות שאת לא צריכה לרדת 20 קילו בגלל שאת גבוה, זה תלוי במבנה הגוף שלך אבל זה משהו שהדיאטנית שרואה אותך יכולה להגיד לך מה משקל היעד שלך.
אל תתביישי לשאול אותה שאלות ,בשביל זה היא שם - בכדי לעזור לך.
כפיפות בטן עוזרות לעיצוב האיזור והצרת היקפים אך הן אינן מורידות במשקל. מה שכן יכול עזור בירידה במשקל זה ספורט. לעשות כל יום הליכה של שעה, או נסיעה באופניים, רולרבליידס ריקוד או שחיה.
אז שווה להתאמץ וככה לראות תצאות טובות יותר וגם להיות בריאה יותר.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)