לדיאטנית!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדיאטנית!!
    דנית!
    29/07/2008

לדיאטנית.... אני בת 15 גובהיי 1.72 ומשקלי 45.5 אני ל-א-!!!!!!! אנורקסית זהו פשוט מבנה הגוף שלי גם אמי הייתה כזו רזה בילדותה.... אבל אומרים לי שאני צריכה לעלות את המשקל שלי אבל זה פשוט לא מפריע לי טוב לי ככה אני אוכלת מה שבא לי ואני לא ממש עושה פעילות גופנית... 1. האם לדעתך אני צריכה לעלות את המשקל שלי, למרות שאני לא מרעיבה את עצמי ואוכלת מה שבא לי? 2. אם זה שאני לא עושה פעילות גופנית מסודרת ישפיע על מבנה גופי? בתודה מראש, דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדיאטנית!!

הוספת תגובה

• תשובה לדנית

ד''ר הגר שפר
    31/07/2008

הי דנית
    קשה לי לחוות דעה על מבנה גופך מבלי לראות אותך, חשוב לעשות בדיקות מקיפות אצל הרופא בכדי לוודא שאין לך בעיות בספיגה ושאת מקבלת את כל הויטמינים והחומרים החיוניים.
    לגבי פעילות גופנית, חשוב לאמץ אורח חיים בריא מגעל צעיר, לא רק בשביל לרדת במשקל אלא בכדי לשמור על הבריאות לעצב את הגוף לחזק אותו ולתרום להתפתחות.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו