עזרה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה !
    ספיר
    01/08/2008

שלום קוראים לי ספיר אני בת 14 וחצי.. אני שוקלת 37 והגובה שלי אוו1.54 כמה קילו אני צריכה לעלות בשביל להגיע למשקל תקין ועם אתן יכולות לעזור לי להכין תפריט בריא בשבילי תודה :) ספיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה !

הוספת תגובה

• תשובה לספיר

ענת אשכול
    04/08/2008

הי ספיר,
    אין ספק שת צריכה לעלות במשקל- מאוד קשה לי להגיד כמה ק"ג בדיוק היות ואת עדיין צומחת לגוה ועל כן המשקל התקין שלך אמור לעלות כל הזמן. בכל אופן את צריכה לעלות לפחות 2 ק"ג (זה המינימום...)
    הייתי מציעה לך להקפיד על כמה חוקים בסיסיים:
    1- לאכול ביצה כל יום
    2- לשתות שתיה על בסיס חלב במקום על בסיס מים (לפחות שלוש כוסות של משקה חלבי ביום)
    3- לאכול לפחות שלוש מנות פרי ביום
    4- לשלב בתפריט שלך: שמן זית, אגוזים ושקדים וטחינה
    5- לאכול לפחות ארבע ארוחות מסודרות שמכילות חלבונים (בשר/עוף/ ביצה/ דגים/ גבינות או מוצרי חלב)+ פחמימה( לחם/ לחמניה/ פיתה/ אורז/תפו"א/ פסטה/פתיתים/קוסקוס)+ ירק או פרי
    בנוסף אם את רוצה את יכולה לרשום לי מה את אוכלת במשך מיום שלם ואני אראה אם יש צורך בשינויים/תוספות.
    בכל מקרה אני ממליצה לך , בנוסף לפנות לדיאטנית שתלווה אותך ותנחה אותך י אלו המלצות על "קצה המזלג" וכדאי להיות במעקב ולוודא שצמיחתך במשקל ובגובה תקינה.
    שיהייה בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו