מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלטתי שאני רוצה להתחיל דיאטה ..משה02/08/2008
החלטתי שאני רוצה להתחיל דיאטה , אפשר תפריט בבקשה . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למשה
ענת אשכול04/08/2008הי משה
אני צריכה קודם כל לדעת בן כמה אתה מה הגובה שלך כמה את שוקל ומה אתה אוכל במשך יום מלא. כמו כן האם אתה עושה פעילות גופנית.
מחכה לתשובתך
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לענת
משה04/08/2008שלום ענת אני בן 17 . גובה : 1.75 משקל : 77 בבוקר אני אוכל קונרפלקס + חלב או 4 פרוסות לחם קל או חביתה .. או קוט'ג או 1 גבינה צבובה 9 % .. לפעמיים מעדן 0 % , פרי במשך היום .. צהריים : עוף , קציצות , שניצל , דגים . קישואים , שקשוקה , שועית צהובה , אפונה וגזר , אורז , פתיתים , ספגטי , תפוח אדמה ... שתייה : מים ולפעמיים שתייה דיאט .. 3/4 פרוסות לחם קל .. ב- 5/6 ככה אני אוכל פרי או ירק ב- 8 ככה הליכה שעה אחרי ההליכה מעדכן 0 % או קונפלקס .. או 3/4 פרוסות לחם קל .. + שוקו .. תודה , משה מקווה שמה שרשמתי זה טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למשה
ענת אשכול11/08/2008הי משה,
מנתוני הגיל גובה והמשקל שאמרת לי נראה כי אתה נמצא בעודף משקל קל.
בסה"כ התפריט שכתבת לי נראה בסדר גמור- הנה כמה שיפוצים קלים:
1- בארוחת בוקר: את הקורנפלקס יש למדוד בכוס (לאכול סה"כ כוס קורנפלקס+ כוס חלב) או אם אתה אוכל לחם עם אחת מהאפשרויות אז מספיק 2-3 פרוסות לחם קל (+ גבינה/ חביתה...)
2- בארוחת צהריים: מנה בשרית + רבע צלחת שטוחה של פחמימה (פתיתים/ אורז/פירה/ תפוחי אדמה/ פסטה/ תירס/ אפונה/ בטטה) +חצי צלחת ירקות (סלט/ קישואים/שעועית ירוקה או צהובה)
אין צורך להוסיף לחם- בטח לא 3-4 פרוסות אם כבר אז מספיק אחת
3- ארוחת ערב- כמו בבוקר- אבל כדאי להוסיף ירקות. אפשר גם להוסיף טונה.
שיהייה בהצלחה!
המשך חופש נעים
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)