עזרה !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה !!
    רלי
    03/08/2008

אני בת 12 וחצי ושוקלת 45 קילו מטר 1.45 אני צריכה להוריד 3 קילו לפחות כדי להיפטר מעודף המשקל , ואני רוצה לעשות את זה עד סוף החופש כי בזמן הלימודים נורא קשה לי להחזיק דיאטה נוקשה , בגלל כל המסיבות והמפגשים ,שיש בהם מלא אוכל משמין . מה אפשר לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה !!

הוספת תגובה

• תשובה לרלי

ענת אשכול
    04/08/2008

הי רלי,
    משקלך תקין ואת לא צריכה לרדת 3 ק"ג!!!
    הייתי מיצעה לך לסגל לך הרגלי אכילה בריאם ונכונים: אכילה מסודרת של כל אבות המזון, צריכת ירקות ופירות, אכילת מוצרי חלב דלי שומן (5%), הפחתת מאכלים מטוגנים ושמנים (כגון: ג'חנון, ציפס, בורקסים, עוגות ,עוגיות...) וכן הפחתת ממתקים, חטיפים ושתיה מתוקה מכל סוג.
    בנוסף הייתי מציעה לך להתחיל לבצע פעילות גופנית שאת אוהבת (אולי איזה חוג כייפי?)
    לגבי מסיבות וכו'- איכלי מהממתקים במידה- קחי כוס חד פעמית מלאי אותה בממתקים/ חטיפים ואיכלי רק ממנה ושתי מיים במקות מיץ.
    בכל אופן אני חוזרת- את לא צריכה דיאטה- אני מציעה לך להתרגל לאכון בריא ולעשות פעילות גופנית יום יום ואני בטוחה שתרגישי עם עצמך מצויין!
    המשך חופש נעים...
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו