מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה !!רלי03/08/2008
אני בת 12 וחצי ושוקלת 45 קילו מטר 1.45 אני צריכה להוריד 3 קילו לפחות כדי להיפטר מעודף המשקל , ואני רוצה לעשות את זה עד סוף החופש כי בזמן הלימודים נורא קשה לי להחזיק דיאטה נוקשה , בגלל כל המסיבות והמפגשים ,שיש בהם מלא אוכל משמין . מה אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרלי
ענת אשכול04/08/2008הי רלי,
משקלך תקין ואת לא צריכה לרדת 3 ק"ג!!!
הייתי מיצעה לך לסגל לך הרגלי אכילה בריאם ונכונים: אכילה מסודרת של כל אבות המזון, צריכת ירקות ופירות, אכילת מוצרי חלב דלי שומן (5%), הפחתת מאכלים מטוגנים ושמנים (כגון: ג'חנון, ציפס, בורקסים, עוגות ,עוגיות...) וכן הפחתת ממתקים, חטיפים ושתיה מתוקה מכל סוג.
בנוסף הייתי מציעה לך להתחיל לבצע פעילות גופנית שאת אוהבת (אולי איזה חוג כייפי?)
לגבי מסיבות וכו'- איכלי מהממתקים במידה- קחי כוס חד פעמית מלאי אותה בממתקים/ חטיפים ואיכלי רק ממנה ושתי מיים במקות מיץ.
בכל אופן אני חוזרת- את לא צריכה דיאטה- אני מציעה לך להתרגל לאכון בריא ולעשות פעילות גופנית יום יום ואני בטוחה שתרגישי עם עצמך מצויין!
המשך חופש נעים...
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)