אך אומרים???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אך אומרים???
    טלי
    04/08/2008

שלום בני בן ה5 , החל להתעגל , ואני מנסה להוריד כמויות, להדריך את בעלי... אך בני כל הזמן משתוקק ... לנשנושים... וכדומה. אני לא יודעת אך לאמר לו שאנו משנים את התזונה... כי הוא נפגע ובוכה... שזה לא פייר..שהוא רעב...שבא לו... אני רוצה לרדת עימו לגן שעשועים, הוא מעדיף את הטלווזיה..- בעיה. האם מותר לאמר לילד שהוא נראה בעיני מלא, או עגלגל?? זה יכול לפגוע בבטחון האישי שלו?? תודה טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אך אומרים???

הוספת תגובה

• תשובה לטלי

ענת אשכול
    04/08/2008

שלום טלי,
    קודם כל את מוזמנת לכתוב לי מה הגובה של בנך כמה הוא שוקל ומה הוא אוכל במהלך יום מלא ואני אבדוק אם יש צורך בשינויים.
    אני ממש לא חושבת שזה נכון להגיד לו שהוא עגלגל או שמנמן, אבל בהחלט הייתי מסבירה לו שאתם החלטתם לאכול אוכל מזין ובריא שעוזר לכל בני הבית לגדול להיות חזקים ובריאים. ואני מציעה לך להוציא מהבית שתיה מתוקה, חטיפים וממתקים (אותם יש לתת מידי פעם אבל במידה, שלא יהייה ארון/ מגירת ממתקים וחטיפים) ובנוסף, לאכול יחדיו ארוחות משפחתיות בריאות ומזינות הכוללות ירקות, חלבונים( עוף/ ביצה/ דג/ מוצרי חלב רזים) + פחמימה במידה (לחם/ פתיתים/ אורז...)+ ירקות.
    לגבי גן שעשועים- אין ספק שהגברת הפעילות והפחתת "שעות המסך" זה החלק החשוב ביותר- קיבעי עובדה: הגבילי את שעות הצפייה בטלוויזיה ובמקום לכי לשחק איתו בחוץ- אני בטוחה שברגע שתהיו בחוץ- הוא יהנה!!! עימדי על שלך וצאי איתו החוצה
    שיהייה המון בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו