קודם כל תודה על שענית לי...........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם כל תודה על שענית לי...........
    חסויה
    04/08/2008

אז ככה בבוקר אני אוכלת שתי פרוסת לחם+ירקות גבינה ותפוח בצהריים אני אוכלת פחמימות וירק ובערב אני אוכלת את אותו הדבר כמו בבוקר בבניים אני אוכלת לפעמים קרקר ותפוח ולפעמיים ארטיק ותפוח או מעדן ובארוחה מותרה אני אוכלת אים המשפחה ביום שישי בערב אז זהו..... שאין לי מושג איך להוריד את השומנים שנותרו וזה ושאין איך להוריד אותם זה ממש מציק לי אני מרגישה כיאלו שאין שום דבר שאני יכולה לעשות בקשר לזה אני לא חושבת שדיאטנית תעזור לי אני שואלת את הוריי בקשר לשאיבת שומן ואם מגיבים בצורה אדישה ומופתעת אני רוצה להוריד את התחת ואת הבטן ...... מה עליי לעשות........???? ולא ענית לי אם המשקל שלי תקין??? גובה משהו כמו 1.60 משקל בערך 64 מחכה לתשובה חסויה =[

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לחסויה

ענת אשכול
    11/08/2008

שלום לך,
    קודם כל לגבי משקלך- המשקל שלך כיום הוא עדיין מעט גבוה (עודף משקל- לא השמנה), אם כי חשוב לציין שכיוון שהורדת כל כך הרבה שימור של המשקל הנוכחי הוא כבר הישג אדיר!!!!
    אני בטוחה שאם תמשיכי להקפיד על אכילה מסודרת ונכונה המשלבת פעילות גופנית- תגיעי למשקל תקין.
    לגבי שאיבת שומן- קודם כל בגילך ממש לא מומלץ לבצע ניתוחים מסוג זה ואני די בטוחה שאין רופא שיסכם לעשות לך ניתוח שכזה. חוצמזה- הפתרון הכי יעיל, בריא וטוב הוא ביצוע פעילות גופנית- ממה שכתבת לי לא נראה לי שאת עושה פעילות. התחילי לבצע פעילות גופנית יום יום ואני בטוחה שהבטן, הירכיים והישבן יתחזקו!!!
    לגבי התפריט שלך- בסה"כ נראה בסדר גמור. הצעות לשיפור:
    1- הורידי את התפוח מארוחת הבוקר הוא מיותר. איכלי תפוח בארוחת ביניים
    2- בארוחת צהריים אני ממליצה לך למדוד סה"כ כוס פחמימה (אחרי בישול) ולהוסיף מנה בשרית (+ירקות כמובן)
    3- בארוחת ערב: סלט ירקות +2 פוסות לחם +גבינה 5% +ביצה/ טונה
    4- לא כתבת לי מה את שותה- הימנעי ממיצים מכל סוג ושתי מים ( לפחות שתי כוסות בכל ארוחה)
    5- פעילות גופנית!!!!!!!!!!!!!!!!
    המון בהצלחה!
    המשך חופש נעים
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו