מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת לאכולנונה07/08/2008
שלום רב אני אמא לילדה בת 10, ובתי אוהבת לאכול מאד עד כדי כך שהיא ממש משמינה ,כבר הספקתי לראות איך היא מתפתחת מהר (גופנית), לפעמים קשה לי להתמודד עם זה ,למרות שאני מסבירה לה ,ואומרת לה שיהיה לה קשה להתקבל בחברה אם היא תהיה שמנה ,הבעיה היא שאוכל אני לא מחסירה לה ,אבל יש מצבים שאני ממש מבקשת ממנה לא לאכול ,אפילו שהיא כל הזמן הזמן טוענת שהיא רעבה ,ובנוסף לזה היא גם כל הזמן מתלוננת על כאבי בטן, או שאפילו היא מגיעה למצב שהיא משלשלת ,האם יש איזה פתרון למצב הזה ,או אולי כדי לקחת אותה לדיאטטית ,אם את יכולה להשיב לי אודה לך מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנונה
ענת אשכול11/08/2008שלום,
קודם כל לא רשמת לי את הגובה והמשקל של ביתך ככה שאיני יודעת להגיד אם היא אכן בעודף משקל.
אני בהחלט מבינה את דאגתך שמא ביתך תהייה שמנה, ואני בהחלט חושבת שבמידה והיא אכן בעודף משקל יש צורך לטפל בעניין. יחד עם זאת ההערות מהסוג שאת מספרת שאת מעירה לה לא יסיעו אלא רק ילחיצו אותה יותר. יש צורך לעשות שינוי בבית מבחינת הרגלי אכילה. לשם כך אני בהחלט ממליצה לך לפנות לדיאטנית שתסייע לכן בתהליך.
שיהייה בהצלחה!
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)