מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי הגראור21/08/2008
אני בת 13 וחצי והשנה 14 ואני עולה לכיתה ט. אני שוקלת מעל ומעבר! אני שוקלת 85 קילו והגובה שלי הוא 1.61 מזל שאני דיי גבוה ככה השומן לא בולט.. ככה אני חשבתי תמיד אבל התחיל להימאס לי כל המצב הזה... אני ניסיתי תמיד לרדת אם הפחתת קלוריות והרבה הליכות אבל תמיד אחר כך אני נדברת ומתחילה לאכול! אני יודעת שאני יכולה לשמור על דיאטה.. אבל לפעמים כשאני רוצה לצאת להליכה אני מרגישה כל כך עייפה ומחליטה לא ללכת! וזאת בעיה חמורה מיצדי! אחותי גם שקלה הרבה שהייתה בגילי.. והיא הרזתה לפני שהגיעה לכיתה ט ועברה שינוי והיא שומרת על מדקל מאוד יפה עד היום.. אמא שלי אומרת לי בואי גם את תעברי שינוי.. ואני מנסה ומנסה וזה לא עוזר! לפעמים נראה לי שהאכילה עברה כבר להיות מחלה! נרשמתי לדיאטה בבית חולים בלינסון וזה לא עזר.. רק שמרתי על המשקל שלא יעלה.. ונרשמתי גם לשומרי משקל! אבל ירדתי רק 5 קילו וכשפרשתי התחלתי לאכול שוב.. אמא שלי תמיד דוחקת בי להרזות ואני לא יכולה! כלום לא עוזר ולפעמים אני חושבת שאין כבר תקווה... אולי יש לך פתרון בשבילי בבקשה! תודה רבה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאור המקסימה
ד''ר הגר שפר27/08/2008הי אור
אני מבינה את התסכול שלך והכאב שלך ממש נוגע לליבי.
אני יכולה לספר לך שבחוגים שלנו ב- EASY WAY ילדים יורדים במשקל, נהנים מכל רגע וגם שומרים על משקל נמוך.
את מוזמנת להכנס לאתר ואשמח לראות אותך באחת הקבוצות ולעזור לך לרדת במשקל ולשמור על ההצלחה
מקווה לראותך
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכולה..
אור30/08/2008הייתי נורא רוצה להירשם! נכנסתי לאתר וראיתי! ונדהמתי! אבל אני גרה בפ"ת ואני לא יכולה להירשם כי זה רחוק ממני.... אז מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי בכל זאת..
אור30/08/2008אני מנסה כל פעם לבנות לי תפריט יומי משלי ללימודים או חגים אבל אני לא מצליחה! אולי תעזרי לי בבקשה??? ובכל זאת תודה רבה על הכל! =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)