בת שלוש שמנמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שלוש שמנמנה
    נועה
    28/08/2008

בתי תהיה בת 3 בחודש הבא. שוקלת 18 ק"ג, גובה 95 ס"מ. היא פעוטה שמנמנה שאוהבת מאוד לאכול בעיקר ממתקים. כמובן שאני מנסה למנוע ממנה כמה שניתן חשיפה לחטיפים וממתקים ושומרת בבית על תזונה בריאה. אך הדבר לא עוזר והיא עדיין ממשיכה להשמין (העלתה קילו במשקל ב- 5 חודשים). הבעיה היא בעיקר במעון, שם יש המון וופלים, פתי בר, עוגיות ועוגות שניתנים לילדים על בסיס יומיומי. ניסיתי כמובן לדבר על המטפלות ועם מנהלת המעון אך ללא הועיל. בשלב מסוים לאחר מלחמה עיקשית אך חסרת תוצאות מול המעון השלמתי על המצב, אך בבית אני ממשיכה לדבוק בכך שתאכל רק אוכל בריא. בתי שמה לב שאני מנסה למנוע ממנה ממתקים ולכן כשרואה ממתק או כשאוכלת חתיכת עוגה אצל הסבים שלה ורוצה עוד היא מסתכלת עלי ומתחילה לבכות כדי שאני ארשה לה. אני חוששת שהדבר יפגע בה בעתיד ועלול לגרום לה להפרעת אכילה. כיצד עלי לנהוג כאשר היא מבקשת מנה נוספת של עוגה או גלידה (והיא תמיד מבקשת). בתודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שלוש שמנמנה

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ענת אשכול
    31/08/2008

שלום נועה,
    את בהחלט מתמודדת עם בעיה לא פשוטה ואני מציעה לך לפנות הן לרופא לצורך הערכת גדילה ותפתחות והן לקבל ייעוץ וליווי מגורם מקצועי שיסייע לך בהתמודדות.
    בהצלחה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו