מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף!אוריאן27/06/2007
אני עוד מעט בת 14 וחשוב לי לרדת במשקל אני עושה ספורט כול הזמן (הליכות וכו...)וכל הזמן מזיזה את עצמי אבל קשה לי מאוד עם התזונה אני מנשנשת כול הזמן ואוכלת דברים משמינים ושותה שתיה קלה אני מנסה להחזיק את עצמי אבל לא מצליחה.
אנא עזרי לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאוריאן
ד''ר הגר שפר28/06/2007שלום לך
אני שמחה לשמוע שאת עושה הרבה פעילות גופנית זה חלק חשוב מאורח חיים בריא.
לגבי התזונה: אחד השינויים הרציניים שאת צריכה לעשות הוא להפסיק לשתות שתייה מתוקה, שתייה מתוקה קשורה לעלייה במשקל ואם תעברי לשתיית מים במשך היום תחסכי לעצמך הרבה קלוריות מיותרות.
דבר נוסף הוא להקפיד על 4 – 5 ארוחות מסודרות ביום ולהינע מנשנוש תמידי.
ארוחות קטנות ומסודרות במשך היום מעלות את קצב חילוף החומרים ומסייעות בירידה במשקל. תנסי להימנע מאכילת חטיפים וממתקים רבים ותשתדלי לאכול במקום : פרי, קרטיב, יוגורט, סורבה, או סנדביץ' קל.
תנסי להשתמש בעקרונות הללו ותעדכני אותי איך את מתקדמת.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)