מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להעשיר תפריט של תינוקלולו31/08/2008
מבקשת עצות איך להעשיר תפריט של תינוק בן 10 חודשים ולגרום לו לעלות במשקל (הוא עולה מאוד לאט במשקל). הוא לא אוכל הרבה, אני משתדלת להציע לו לאכול כל שעתיים - שעתיים וחצי, ועדיין הוא עולה מעט מאוד במשקל (200 ג' בחודש). גסטרולוג המליץ על תוספת שמן זית במרק, טחינה, שמנת וכו'. אני משתדלת להציע לו את כל מה שהציע הגסטרולוג אבל הוא אוכל כ"כ מעט שזה לא ממש משפיע על המשקל. הוא אוכל מוצקים ויונק (עם תמ"ל לא הצלחתי, לצערי). יש רעיונות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העשרת תפריט
ענת אשכול31/08/2008שלום לולו,
לא ציינת כמה שוקל בנך,מה אורכו באיזה שבוע ובאיזה משקל נולד והאם יש רקע רפואי לחוסר העלייה במשקל. בנוסף לא ממש ברור לי מה הוא אוכל במשך היום. הית ומדובר בפעוט אני מציעה לך לפנות לרופא המשפחה או הגסטרולוג ולבקש הפנייה לדיאטנית ילדים שתסייע לך.
בכל מקרה ממה שאת מספרת את מציעה לו לאכול כל שעתיים- זה מרווח מאוד קצר בין ארוחה לארוחה. הייתי מרווחת ללפחות שלוש שעות בין ארוחה לארוחה. ובין הארוחות לא לתת כלום למעט מים במידת הצורך.
בכל מקרה- היוועצי עם דיאטנית מוסמכת.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)