מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהו המשקל הרצויחסוי21/09/2008
אני בת 11 בערך ושוקולת 40 בערך גובהי הוא לא גבוה הוא רק 1.47 לומרות שעדיין לא מלאו לי 11 אני חושבת שאני שמנה מאוד מרות שכולם אומרים לי שאני ממש טיפה מעל הממוצע , יש לי חברות שהם יותר מזה !!!! אבל זה לא עוזר .. אבי ואמי הולכים למירי בלקין וזה משפיע עלי , אבל אני לא יורדת ואני לא מסוגלת לבקש מההורים שלי ללכת ליועץ משקל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל רצוי- תשובה לבת 11
ענת אשכול24/09/2008שלום לך,
על פי נתוני הגיל, המשקל והגובה של משקלך תקין לחלוטין!!!!!!
אין צורך שתפחיתי במשקלך. אם את מוטרדת ממראה גפך הייתי מציעה לך לסגל הרגלי אכילה בריאים (ארוחות מסודרות, העשרת התפריט בירקות, פירות ומוצרי חלב דלי שומן והפחתת מיצים, ממתקים, חטיפים, עוגות , עוגיות ומאכלים מטוגנים) ולבצע פעילות גופנית יום- יום (ריקוד, הליכה, שחיה, התעמלות, אופניים...)
בנוסף הייתי מציעה לך , למרות הקושי, לשתף את הוריו ולבקש את עזרתם.
בכל מקרה אני מדגישה- את לא צריכה לרדת במשקל- משקלך תקין.
שנה טובה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)