מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 5, גובה 114 ס"מ, משקל 22.5 ק"גשלי25/10/2008
אני מבינה שמדובר בעודף משקל. מה עלי לעשות? (הנתונים נמדדו בטיפת חלב השבוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשלי
ד''ר הגר שפר29/10/2008הי שלי
עודף משקל הוא משהו שאת אמורה לראות גם בעצמך, האם היא מלאה יותר משאר הבנות בגן?
האם את קונה בגדים גדולים יותר מגילה?
אם כן כדי לבדוק מה היא אוכלת בבית ומה היא אוכלת בגן ולנסות להוריד את "השטויות" ואת השתיה הממותקת.
ברוב המקרים השינוי הזה בנוסף לאורח חיים יותר פעיל יעשה את העבודה.
חומר נוסף ורעיונו תוכלי לקבל בספר " מה ילדים צריכים לאכול"
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתמודדים עם הגן? היא בצהרון.
שלי30/10/2008אין לי שליטה על הכמויות ולמרות שביקשתי לא נראה לי שמקפידים. חוץ מזה פעמיים בשבוע יש עוגה או ופל. אני לא רוצה שהיא תרגיש שונה. היום למשל, היא סיפרה שנתנו גם ביסקויט מרוח בשוקולד עם סוכריות מעל!!!! מה עושים? אני לא חושבת שיהיה נכון לתת להם הוראה שהיא לא מקבלת ממתקים. זה "יהרוג" אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשלי
ד''ר הגר שפר15/11/2008שלי היקרה
הדילמה שלך בהחלט מובנת אבל אני מסכימה איתך שזה לא יהיה נכון להבדיל אותה משאר הילדים ולאסור לתת לה את הממתקים, אני מציעה שתנסי לדבר על הנושא עם עוד כמה אמהות, היום המודעות גדולה יותר ואולי עם תמיכה של כמה אמהות נוספות תשכנעו את הגננת לפנק אותם בפירות וממתקים בריאים יותר ולהפחית את המתוקים.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשלי לגבי עודף משקל
ד''ר הגר שפר15/11/2008הי שלי
אני ממליצה שתתייעצי עם דיאטנית של הקופה איך להפוך את התפריט של בתך לתפריט בריא יותר כחלק משינוי כללי בבית מבלי לבדל אותה משאר המשפחה.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצות. הבית כמובן מתגייס
שלי15/11/2008באופן מלא וכבר הוחלפו מזונות רבים. לגבי הגן, נדהמתי לגלות שאין תמיכה בעניין מצד האמהות: "מה כל כך נורא בלמרוח שוקולד על הביסקויטים, שיהנו........" אמרה לי אם אחת (מיותר לציין בעלת משקל עודף ביותר). לשמחתי יש לי ילדה מבריקה והיא כבר מתחילה להפנים ואומרת לגננות לא למרוח לה שוקולד, או אצל חברה, ויתרה על ממתק שוקולד, לאחר שכבר קיבלה ממתק אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)