התחלת דיאטה ועוגות ניתן לשלב ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת דיאטה ועוגות ניתן לשלב ?
    משה
    30/10/2008

שלום . קוראים לי משה ואני בן17 . ברצוני לחזור שוב לפעילות ספורט לאחר כמה זמן שלא עשיתי . לפני מס' חודשים עשיתי דיאטה .. אבל לא נגעתי בעוגות עוגיות , בורקסים וכו' .. ואינני יודע מה לעשות .. אנשים אומרים לי " מי שבידאטה אסור לו לאכול דברים כאלה " זה מאוד קשה לוותר על כל הדברים האלה . אני לא מתכוון לאכול כל יום עוגות , בורקסים וכו' .. למשל : בסוף השבוע אני רוצה לאכול חתיכת עוגה קטנה .. או חטיף מקופלת קטנה .. אבל לא יודע מה לעשות , זה כאילו שאני משקר לעצמי שאני בדיאטה ... לאחר כמה חודשים שהייתי בדיאטה .. והפסקתי .. התחלתי לאכול המון דברים שלא האלכתי בזמן הדיאטה .. וזה הרס לי את כל מה שעשיתי , ואני לא רוצה להרוס עד הסוף אני רוצה להפסיק זאת . בקיצור , אני מעונין לדעת האם בזמן דיאטה לאכול מידי פעם גג פעמיים בשוע כמה עוגיות , עוגה קטנה .. חטיף מקופלת מיני .. במבה קטנה :) - מה אתם מציעים לי לעשות ? תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דבר נוסף שאני רוצה להוסיף .

משה
    30/10/2008

המשך .. רציתי לדעת מה ניתן לעשות על מנת שהשומן בבטן ירד . וגם השומן מהחזה , זה לא נעים ליי ואני מתבייש . ( שהולכים לים .. ) אני שוקל : 84 גובה : 1.75 - בימים הקרובים אני אתחיל פעילות ספורט של הליכה כשעה ... האם מומלץ לעשות כפיפות בטן / שכיבות .. ? אם כן , כמה ביום ? שוב , תודה רבה ! מקווה שתענו לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למשה

ד''ר הגר שפר
    15/11/2008

הי משה

אני חושבת שזה בסדר גמור להתפנק פעם אחת בשבוע בממתק גדול מהרגיל כמו :
    גלידה
    פרוסת עוגה
    2 עוגיות
    מעדן
    מאפה קטן
    או בורקס אחד.

המטרה היא לבנות אורח חיים בריא ולא דיאטה נוקשה שקשה לעמוד בה.

בהצלחה

הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו