השמנת יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנת יתר
    מילי
    08/11/2008

שלום רב! בתי בת השנתיים ותישעה חודשים סובלת מהשמנת יתר מאז שהיא נולדה. (משקל לידה:4.176) כתינוקת היא אהבה לאכול... (בעיקר סימילאק עד שנה וקצת) אך כיותר משנה הילדה אוכלת מעט אפילו מעט מידי לדברי הדיאטנית שאליה אנחנו הולכים מגיל שנה( שתייה מתוקה וחטיפים אנחנו לא מרבים לתת). אך היא עדיין עולה במשקל בקצב מהיר. הרופאה ההתפתחותית בביקור האחרון הייתה מאוד מודאגת מהמצב כי לא ניראתה שום סיבה לכך. לילדה עשו בדיקות דם אך התוצאות היו טובות. אבקש לציין שמבחינה התפתחותית הילדה מתפתחת טוב מאוד גם לדברי האחות בטיפת חלב..אני ובעלי רזים כך שזו לא בעיה גינטית.להלן המדידות האחרונות מלפני שלושה חודשים: משקל 15.5 וגובה 89 ס"מ. אני מאוד מודאגת ומיואשת מהמצב כי אני לא מוצאת את הסיבה לעליית משקלה הגבוה במיוחד לאור הכמות האוכל הקטנה שהיא אוכלת. מבקשת ייעוץ ואולי הכוונה למומחה מסויים או בדיקה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנת יתר

הוספת תגובה

• את בטוחה שהיא שמנה ?

חסוי
    08/11/2008

כי לי יש אח בגובה 73 סנטימטר והוא שוקל 10 קילוגרם , והוארזה אז תבדקי את עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למילי

ד''ר הגר שפר
    15/11/2008

הי מילי

אני ממליצה על ד"ר ניבה שפירא, תזונאית שכתבה גם ספר על תזונת לתינוקות ופעוטות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו