מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל תקין?ליה14/07/2007
הייי אני בת 12 עוד מעט והגובה שלי 1.55 ואני שוקלת 48.2 כשרק לפני כמה ימים שקלתי 46.5 ):
השבוע התחלתי דיאטה.שתיתי המון המון מים וללא שתייה ממותקת.
לא אכלתי חטיפים אבל די אכלתי בכמויות.
את יכולה להביא לי תפריט שיתאים לי?....
אני רוצה לדעת גם אם המשקל שלי תקין לגילי,וגם אני רוצה תרפיט..
כי אני מרגישה ממש לא בנוח עם הגוף שלי
תודה מכל הלב
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי, ליה
שלי ראכמוט14/07/2007
אני שמחה שפנית לפורום כבר בתחילת הדיאטה.
לפי הגיל שלך והנתונים של הגובה והמשקל שכתבת - משקלך תקין. לכן , אין סיבה להילחץ ולהתחיל לעשות דיאטה . בגילך נורא חשוב לאכול נכון ובכמות מתאימה כדי לא לפגוע בגדילה.
למרות שאת לא צריכה לעשות דיאטה חשוב לשמור על תפריט מאוזן , למשל:
לאכול הרבה ירקות
3-4 פירות ביום
חטיף אחד קטן (מתוק או מלוח) ליום,למשל : במבה קטנה של 25 גרם או חטיף בריאות או ארטיק קרח
ללא שתייה מתוקה
לשתות הרבה מים !!!
ולהקפיד על פעילות גופנית כחלק מהשיגרה .( את יכולה להירשם לחוג או לעשות הליכות)
אם תשמרי על הנחיות אלו ולא תלחצי מהמשקל - תספקי לגופך את מה שנחוץ לגדילה וככל שתגבהי משקלך יותאם לגובהך ואני מאמינה שתרגישי יותר בנוח עם גופך.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)