מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לילד ספורטאירחלי,ל03/12/2008
שלום רב, בני בן 7 מתאמן כ3 פעמים בשבוע בשחייה תחרותית. הייתי רוצה המלצות לתזונה על מנת לחזק אותו, הוא מאד רזה, ויש לו עיגולים שחורים מתחת לעיניים, אני לא יודעת אם זה קשור לעניין הספורט . חוץ מזה הוא מסוגל לשכוח לאכול אם לא מזכירים לו. אנא המלצתך.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לילד ספורטאי
מיכל גילאון12/12/2008שלום רחלי,
הדגשים בתזונה של ילדים שעוסקים בספורט הם דאגה לכמות מספיקה של קלוריות ושל ברזל.
זאת מאחר וילדים ספורטאיים רבים לא אוכלים מספיק וגם סובלים ממחסור בברזל.
ברזל נמצא בעיקר בבשר בקר ופחות בהודו, עוף ודגים. ברזל מצוי גם במאכלים שמקורם מהצומח, כמו: דגנים מלאים, פירות יבשים, קטניות, ודגני בוקר מועשרים, אך ספיגת הברזל ממזונות אלה נמוכה בהשוואה למזונות שמקורם מהחי (כמו בשר).
לכן כדאי לדאוג שהילד יאכל בשר בקר לפחות 4 פעמים בשבוע - כדאי לקנות נתחים טריים ורזים, כולל בשר טחון שילדים אוהבים.
אני ממליצה לך להיפגש באופן אישי עם דיאטנית קלינית, שתעריך את התזונה של בנך ותמליץ על שינויים נוספים בתזונה בהתאם לצורכים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)