סובל מבעית יציאה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מבעית יציאה חמורה
    שרון
    05/12/2008

שלום, אני סובל מבעית יציאה, אין זמן שאני יוצא בו באופן קבוע, וכשאני מצליח לצאת לא הכל יוצא. לפעמים אני מריח מעצמי ריחות לא נעימים. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובל מבעית יציאה חמורה

הוספת תגובה

• מניעת עצירות

מיכל גילאון
    12/12/2008

שלום שרון,
    למניעת עצירות יש מספר המלצות כלליות, אבל כדאי מאוד להיפגש באופן אישי עם דיאטנית קלינית, שתתן לך הדרכה מלאה ותרכיב לך תפריט מתאים. אם הבעיה לא נפתרת מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל ו/או עם רופא גסטרו.

באופן כללי, מומלץ לצרוך מזונות עשירים בסיבים תזונתיים כמו דגנים מלאים, סובין, שיבולת שועל, קטניות, ירקות ופירות (עם הקליפה), לשתות מים בכמות מספקת ולהקפיד על פעילות גופנית יומיומית.

אפשר לנסות גם את תרופות הסבתא: להשרות שזיפים מיובשים בכוס מים במשך הלילה ובבוקר לשתות את המים ולאכול את השזיפים או לאכול עגבניה או תפוז על הבוקר.
    אפשרות נוספת היא לקנות בבית מרקחת תוספים של סיבים או תכשירים אחרים למניעת עצירות - כדאי להתייעץ עם הרוקח.

כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו