מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני 148 סנטימטר ו53 קילויוליה21/07/2007
גילי 11 גובהי 148 סנטימטר ואני שוקל 53 קילו ואני נראה שמן מאוד האם המשקל טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעומר שדה
ד''ר הגר שפר21/07/2007הי עומר
לפי הנתונים ששלחת ה- BMI שלך הוא 24.2
כלומר המשקל שלך מעט מעל לממוצע.
אני מציעה שתשתדל לאכול בריא
תוריד את המזון המטוגן
תשתה מים ולא משקאות ממותקים
תאכל 5 ארוחות קטנות ביום
תעשה לפחות שעה אחת של פעילות גופנית ביום
אני בטוחה שאם תתמיד בשינויים אלה תצליח לרדת במשקל בצורה בריאה שתישאר גם לאורך זמן.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רץ כמו מריצה ויש לי בטן גדולה כ
יוליה22/07/2007אני רץ כמו מריצה אני בקושי יכול לרוץ הייתי בלגיה לכדורגל וכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעומר 2
ד''ר הגר שפר22/07/2007הי עומר
אני לא בדיוק מבינה למה אתה שולח כל-כך הרבה הודעות עם אותו משפט, זה סתם מקשה על השימוש בפורום וממלא את תיבת הדואר הנכנס של המנהלות בעומס רב וכך קשה לנו לראות כשנשאלות שאלות חשובות ודחופות.
אם יש עוד שאלות שהיית רוצה שנענה עליהן פשוט תשאל אבל ממש אין טעם לשלוח את אותו משפט 26 פעמים.
אולי אתה זקוק לאוזן קשבת מעבר לייעוץ בפורום.
אני מציעה שתדבר עם ההורים שלך ושתף אותם בתיסכולך. אולי כדאי לערב גם איש מקצוע שיעזור לך לרדת במשקל בצורה נכונה ולחזק את ביטחונך העצמי.
אם יש דרך שאוכל לעזור לך, רק תבקש...
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)