מעוניין להרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין להרזות
    עידן
    24/12/2008

שלום . אני בן 17 . ברצוני להתחיל לעשות דיאטה ולהרזות . מאוד כואב לי שאנשים יורדים עלי .. מפני שאני שמן ואני מרגיש לא נוח עם עצמי .. עשיתי דיאטה בעבר אבל הדיאטה הייתה קצת קשה ואני רוצה לעשות דיאטה וגם לאכול . אני שוקל 90 קילו וגובה 1.74 אני רוצה להרזות מהבטן , מהחזה ומהרגליים .. אשמח מאוד לדעת איך מתחילים לעשות זאת .. זה קשה ביום אחד לוותר על כל הדברים שרגילים לאכול ולשנות את הרגילי האכילה ... תודה רבה , חג חנוכה שמח . נ.ב , רציתי לדעת האם בזמן דיאטה מותר לאכול פעם בשבוע .. במבה קטנה , מקופלת מיני וכו' ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניין להרזות

הוספת תגובה

• לרדת במשקל

מיכל גילאון
    26/12/2008

שלום עידן,
    אתה בהחלט צודק - זה באמת בלתי אפשרי לשנות ביום אחד את כל הרגלי החיים ולשמור על תפריט קבוע ולהתאמן כל יום. לכן כדאי לעשות את השינויים באופן יותר איטי והדרגתי.

לפני שאתה מתחיל, נסה להיזכר בניסיונות הקודמים שעשית לירידה במשקל. כדאי להכין רשימה של כל הגורמים שעזרו לך לשמור ושל כל הגורמים שהפריעו לך והביאו בסופו של דבר להפסקת הדיאטה.
    כך תלמד מניסיון העבר ולא תבזבז זמן על פתרונות לא מתאימים (כמו דיאטה קשה מדי שאי אפשר להתמיד בה לאורך זמן).

אחר כך חשוב עם עצמך אילו שינויים אתה יכולה לעשות באורח החיים שלך. למשל, להתאמן בחדר כושר פעמיים בשבוע (או יותר), אולי לעשות פעילות גופנית אחרת שאתה אוהב יותר? אולי גם וגם?
    מה אתה יכול לשנות בתזונה שלך – למשל, להתחיל מלהמנע משתיית משקאות ממותקים, להמשיך באכילה באופן קבוע של 2 פירות ביום ו- 5 ירקות, 3 מוצרי חלב וכן הלאה....
    באופן כללי, בדיאטה נכונה ומאוזנת אפשר לאכול לפעמים גם חטיף או ממתק קטן מבלי לדאוג לעלייה במשקל.

בהצלחה!

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו