מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהנערה שמנה29/12/2008
שלום, שמי שירן ואני בת 14.5. כל השנים הייתי שמנה. אך בשנים האחרונות פשוט אני נואשת. אני כבר לא מוצאת בגדים נורמלים וקונה רק בחנויות של מידות גדולות. אבא שלי סובל בסוכרת ואמא שלי מלחץ דם וכולסטרול גבוה. הגובה שלי הוא 153 ומשקלי 102. אני לא יודעת מה לעשות.. כבר ניסיתי כל דבר אבל בסוף אני מוצאת את עצמי טוחנת משהו. כבר הייתי אצל 5 דיאטניות ושום דבר לא עזר, והוריי לא רוצים לשמוע על תרופות. מה עליי לעשות? אני נואשת וכל הבית ספר צוחק עליי תודה מראש, שירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירן
מיכל גילאון30/12/2008שלום שירן,
את מתארת מצב מתסכל של נסיונות חוזרים ונשנים של דיאטה ללא הצלחה.
אני לא יודעת אילו שינויים ניסית לעשות, למשך כמה זמן ניסית אותם ומה היו התוצאות, אבל אני בטוחה שאם תחליטי שזה הדבר שהכי חשוב לך ושאת באמת מוכנה לעשות את השינויים הנחוצים בתזונה ובפעילות הגופנית שלך את גם תצליחי.
אז לפני שאת שוב מתחילה, נסי לחשוב עם עצמך אם את באמת מוכנה לעשות שינוי כלשהו, על מה את מוכנה לוותר ומה יכול לעזור לך להצליח.
חשוב שתדעי שהשינוי צריך לבוא ממך - תרופות או תוספי תזונה הם לא כדורי פלא להרזייה!
פגישות לעתים קרובות עם דיאטנית, במסגרת אישית או קבוצתית, יעזרו לך מאוד בתהליך כשתגיעי אליו מוכנה.
בהצלחה!
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)