עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    נערה שמנה
    29/12/2008

שלום, שמי שירן ואני בת 14.5. כל השנים הייתי שמנה. אך בשנים האחרונות פשוט אני נואשת. אני כבר לא מוצאת בגדים נורמלים וקונה רק בחנויות של מידות גדולות. אבא שלי סובל בסוכרת ואמא שלי מלחץ דם וכולסטרול גבוה. הגובה שלי הוא 153 ומשקלי 102. אני לא יודעת מה לעשות.. כבר ניסיתי כל דבר אבל בסוף אני מוצאת את עצמי טוחנת משהו. כבר הייתי אצל 5 דיאטניות ושום דבר לא עזר, והוריי לא רוצים לשמוע על תרופות. מה עליי לעשות? אני נואשת וכל הבית ספר צוחק עליי תודה מראש, שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• תשובה לשירן

מיכל גילאון
    30/12/2008

שלום שירן,

את מתארת מצב מתסכל של נסיונות חוזרים ונשנים של דיאטה ללא הצלחה.
    אני לא יודעת אילו שינויים ניסית לעשות, למשך כמה זמן ניסית אותם ומה היו התוצאות, אבל אני בטוחה שאם תחליטי שזה הדבר שהכי חשוב לך ושאת באמת מוכנה לעשות את השינויים הנחוצים בתזונה ובפעילות הגופנית שלך את גם תצליחי.

אז לפני שאת שוב מתחילה, נסי לחשוב עם עצמך אם את באמת מוכנה לעשות שינוי כלשהו, על מה את מוכנה לוותר ומה יכול לעזור לך להצליח.
    חשוב שתדעי שהשינוי צריך לבוא ממך - תרופות או תוספי תזונה הם לא כדורי פלא להרזייה!
    פגישות לעתים קרובות עם דיאטנית, במסגרת אישית או קבוצתית, יעזרו לך מאוד בתהליך כשתגיעי אליו מוכנה.

בהצלחה!

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו