מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםתאירוש23/07/2007
אני ליטל בת 15 . משקלי 50 וגובהי 1.55
אני מודעת לעובדה שאני לא שמנה,נכון?:P
אבל יש לי קילוגרמים עודפים בבטן. איך אני מורידה אותם?אומרים לי כל הזמן ספורט ושעם הזמן זה "יירד" , זה נכון? ואולי אם תוכלי להמליץ לי על מה כדאי לאכול ומה לא בכללי.
בדרך כלל בבוקר אני אוכלת שתי ביצות קשות עם סלט
בצהריים זה בדרך כלל אורז עם עוף\שניצל...עם סלט
בערב לחם שחור עם ממרח כלשהו:P
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואני גם אוכלת הרבה פירות
תאירוש23/07/2007בעיקר אבטיח וענבים..שזה משמין:-]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהשאלה העיקרת היא
תאירוש23/07/2007האם עם התפריט הזה ועם אופניים שאני עושה כל יום בחצי שעה?זה יעזור לי?זאת אומרת, זה לא יותר מדי?לא טוב לי עם הקילוגרמים העודפים בבטן!
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לליטל
ד''ר הגר שפר23/07/2007הי ליטל
1. קודם כל את צודקת את ממש לא שמנה.
2. לגבי עודף השומן בבטן שילוב של פעילות גופנית בהחלט יכול לעזור. תנסי להגביר את משך האימון לארבעים דקות ואפילו לשעה שלמה, התוצאות יהיו הרבה יותר טובות.
3. תעשי כל יום כ-100 כפיפות בטן 0 לא עד הברכיים - לעלות לחצי הדרך זה בהחלט מספיק)
50 קדימה ו- 25 אלכסונים לכל צד.
3. התפריט שלך בסדר גמור. הייתי מוסיפה חלבון לארוחת ערב: טונה, גבינה, סלמון, פסטרמה.
ויוגורט אחה"צ.
תנסי לעשות את מה שהמלצתי לך ותספרי לי איך את מתקדמת
בהצלחה לך
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהחלט אעדכן
תאירוש24/07/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)