שאלה חשובה תענו לי בהקדם בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה תענו לי בהקדם בבקשה.
    שביטוש
    09/01/2009

שלום אני בת 13 וחצי 1.48 ושוקלת כרגע בן 37 ל8. בשנה שעברה התעסקתי בצורה אובססבית מיד לאוכל ולאוכל משמיןץ רזיתי משנה שעברה 8 קילו מ45 ל37,, לא אכלתי בבצפר והמשכתי ככה בשנה הנוכחית את כל שאר האוכל הייתי אוכלת אבל אוכל משמין לא נגעתי. כיון אוכלת בבצפר והתפריט שלי הוא כך: בוקר קורנפלקס עם חלב 3 אחוזי שומן. בצפר-לחמניה עם ממרח כלשהו לרוב גבינות עד 5 אחוז ופעם בשבוע ביום שישי שוקולד ארוחת צהריים" מנת בשר עם פחמימות ערב: או טוסט או ירקות חביתה גבינה ופרוסת לחם ביניים: שוקו בכל יום ני מנסה לאכול בבצפר ובנתיים אני מצליחה אבל אני פוחדת להשמין יותר מיד. האם המשקל והתפריט שלי תקינים בסה"כ? והאם שוקו משמין? אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לשביטוש

ד''ר הגר שפר
    11/01/2009

הי חמודה

המשקל שלך תקין לחלוטין וגם התפריט שאת אוכלת, תמשיכי ככה ותשתדלי לא להתעסק עם הנושא יותר מידי,את אוכלת בריא וטוב ומאד חשוב לאכול בבוקר ובבית הספר. אז פשוט תמשיכי ככה
    כל הכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו