תגובה דחופה.....!!????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה דחופה.....!!????
    יוסי אברג'יל
    26/07/2007

אני שוקל 63 וגובה שלי הוא 175 האם אני :שמן,מלא או סביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה דחופה.....!!????

הוספת תגובה

• משקל תקין

ליאור
    26/07/2007

ה-BMI (חישוב גובה לעומת משקל) שלך הוא 20.5.
    BMI במשקל תקין הוא בין 18.5- 25, אז ככה שמצבך מצוין!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה...

ליאור
    26/07/2007

אוקיי, את עושה דיי הרבה דברים לא נכון. אני לא מומחית אבל אני דיי מבינה בענייני דיאטות ומשקל...
    דבר ראשון, את צריכה לאכול 3 ארוחות קבועות באותה שעה כל יום. נגיד ארוחת בוקר בשעה 10, ארוחת צהריים ב-14:30, וארוחת ערב ב-19:00/19:30. מה שאת אוכלת בארוחת בוקר וצהריים הוא נכון, את זה אל תשני, אבל טיפ קטן שיעזור- תכתבי לך כל יום מראש מה את מתכוונת לאכול ובאיזה שעה, וכשבא לך לאכול משהו בין הארוחות תגידי לעצמך שזה לא מה שתכננת. תאמיני לי, זה ממש עוזר! עכשיו, ארוחת ערב תאכלי סלט ואיזה פרוסת לחם (לחם חום, לא לבן!) עם גבינה כלשהיא. אם את רעבה בין הארוחת אל תאכלי בכלל ממתקים, הם משמינים ולפעימים גורמים גם לחצ'קונים... תאכלי פירות, שאת חותכת לעצמך בקערה מראש ואוכלת לאט לאט, כי לוקח זמן עד שהאוכל מגיע לקיבה, ואם תאכלי מהר תתמלאי יותר מדי.
    בעניין הכושר- אם את קרובה לבריכה ויש לך אפשרות לשחות בה תעשי את זה! שחייה זה הספורט הבריא ביותר שקיים, וששורף הכי הרבה קלוריות ללא מאמץ. תשחי כ-40 ברכות (1 קילומטר), ובנוסף תנסי לגוון בסוגי הספורט השונים שאת עושה, תרוצי כ-5 ק''מ ביום, תרכבי כמה שיותר על האופניים, אם יש לך אחים קטנים או גדולים תצאי איתם החוצה לשחק, תהיי כמה שיותר בתנועה.
    אם תיישמי את העצות, אני מבטיחה לך שעד סוף החופש יש לך בטן שטוחה!
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מאמי..

קרין..
    26/07/2007

איך קוראים לך ובת כמה את ?

ו..תקשיבי, אני באמת עושה הרבה ספורט אני כמעט כל יום בבריכה שלנו איפה שאני גרה..עם חברות שלי.. אין לי בעיה עם זה.. אני רוכבת על האופניים לכל החוגים שלי.. באמת שאין לי בעיה..
    אני אפילו גמישה יחסית.. ואני מעולה בספורט (בשיעורי ספורט של ביצפר)
    ו..אין מה לעשות..אין לי מה לאכול לארוחת ערב.. לחם שחור אני לא אוהבת (לא שאני מתה על לחם לבן) אבל שחור זה דוחה.. גבינה..אני לא אוכלת שום סוג של גבינה.. ויוגורטים, רק סוג אחד.. שאני גם מתחילה לשנוא אותי..
    ו..תודה בכל אופן..
    :]
    דברי איתי..
    ותעני לי בת כמה את, מאיפה את ואיך קוראים לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרין החמודה!!! =)

ליאור
    28/07/2007

קרין, אני בת 16 וקוראים לי נועה.
    פשוט גמאני עברתי את זה, והצלחתי לרדת על השבוע הראשון 3 ק''ג. עכשיו אני שוקלת 50, שזה נורמלי לגובה שלי (1.70 מ').
    מקווה שעזרתי לך, אם את צריכה עזרה תגידי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו