יש לי בעיה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה במשקל
    חסוי
    26/07/2007

אני בן 15 וחצי,אני שוקל 56 ואני עושה שכיבות שמיכה וכל זה.אני מטר 68 פחות או יותר.ולדעתי אני עדין נראה קצן שמן.למה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה במשקל

הוספת תגובה

• שנייה

חסוי
    26/07/2007

שוב שמי הילה חוטה
    שכחתי לפכמים אני שותה מים מהברז ואומרים שזה לא בריא
    ולפעמים אני שותה קולה בבוקר
    מה אני עושה?! אני לא יודעת איך להרזות?
    אני רוצה להרזות ????????????????...........................
    בבקשב תעני לי עוד היום כי מחר לא אוכל לקורא את תשובתך
    וסליחה על השגיעות כתיב פשוט אני כותבת מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי שןב זאת הילה

חסוי
    26/07/2007

שמי הילה שכחתי שוב להגישד לפעמים שאני אוכל יש לי תכושה שאני עומדת להקיא
    ויש לי רגליים שמנות הורי אומרים שיכול להיות שזה מחוג שחייה שהיית 5שנים אבל הפסקתי אז אני לא יכולה להרוריד את השומן בשוק תענו לי בבקשב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה להילה

שלי ראכמוט
    26/07/2007

שלום הילה,

בקשר לשתיית מים - חשוב מאוד לשתות מים במיוחד בקיץ וגם אם נמצאים במזגנים ובמיוחד אם עושים ספורט.
    כדי להפסיק לשתות קולה, כדאי פשוט להוציא את השתייה המתוקה מהבית ולהחליט שאת מסיימת בקבוק של ליטר וחצי ליום .
    ייתכן שה"שומן" שאת חושבת שיש לך באזור השוקים הוא למעשה שריר , אם היית שוחה הרבה בעבר .
    כשיורדים במשקל , השומן יורד מאזור מסוים בדרך כלל (שנקבע לפי גנטיקה ), אם את רוצה להוריד מאזור מאוד מסוים רצוי להיעזר במדריכת כושר כדי שתכוון אותך אילו תרגלים מתאימים להורדת השומן באיזור זה .

בהצלחה

שלי
    כדי להוריד שומן באזור הירכיים או השוקיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחת משהו...................

חסוי
    26/07/2007

היי ד"ר שלי ראכמוט
    תודה רבה רבה שעזרת לי לגבי השוקיים שלי זה מאוד עזר
    וסיפרתי לאבי והוא לא נותן לי מהיום שלשתות שתיה ממותקת והוא אומרת שאת מאוד צודקת
    אבלל....
    שכחת משהו השאלה שלי היא הייתה בעמ"1 אבל היא עברה לעמוד 2
    אז הכותרת היא:דחוף מאוד!@
    מאת :חסוי
    אני כתבתי את זה ושם נתתי לך תפריט יומי שלי כמה אני שוקלת ובת כמה אני ואיזה מטר אני

מקווה מאוד שתראי את ההודעה ושתעני עליה במהרה
    מאוד מקווה

אני אוהבת אותך

תודה רבה רבה

הילה חוטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי לומר על שאני עושה הרבה פעילות

חסוי
    26/07/2007

אפשר להגיד שאני הולך להיות שחקן כדורגל,אני כל יום כמעט משחק ורץ קילומטרים על המגרש.
    אני אוכל חטיפים פעם ב...................10 ימים,לדוגמה במבה קטנה.כשאני רואה תפוצ'יפס אני לא מסוגל להתקרב אליו.גם לדוגמא לפני חודשיים בתורכיה פיצצו אותי באוכל וחזרתי לןארץ במשקל של 62 ותוך שבוע מאז ירדתי ל 56.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעוז

שלי ראכמוט
    26/07/2007

שלום,

לפי הנתונים שרשמת המשקל שלך תקין.
    נשמע לי קצת קיצוני שעלית במשקל בתורכיה 6 ק"ג וירדת אותם בשבוע ...
    אבל זה אומר שברגע שאתה חוזר לאכילה הרגילה שלך ולפעילות הגופנית הסדירה שאתה עושה אתה שומר על המשקל.
    אם תשמור על המשקל הנוכחי ותעלה בגובה כבר לא תחשוב שיש לך עודף משקל ותרגיש טוב עם עצמך.
    כדאי שתחכה בסבלנות ותמשיך ככה
    בהצלחה
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעוז

ד''ר הגר שפר
    26/07/2007

הי עוז

המשקל שלך תקין ביותר.
    אולי כדאי שתוסיף גם פעילות אירובית כמו: הליכה, אופניים, שחייה, ריצה, טניס, כדורסל, כדורגל וכו'.
    זה ישפר את כושרך הגופני ויגרום לך להרגיש יותר נוח עם הגוף שלך.

בהצלחה
    הגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו