מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היווושקטיוווש : >26/07/2007
תקשייבב ...
אני שמנה מאוד מאוד כולם אומרים לי שאני מלאה אבל אני לא אוהבת את הגוף שלי .
הבעייה שלי היא : שכשאני אומרת לעצמי זהוא מעכשיו אני אוכלת קצת , ואני שומרת , ואני לא אוכלת יותר מדי נישנושים ..
כשאני רואה את זה אני אומרת לעצמי " לא נורה אני יתחיל אם הידאטה מחר " .
ארוחות מסודרות אני לא יכולה לאכול אני לא מצליחה כי אין לי זמן .
אני עובדת ויש לי לימודים .
אין לי זמו לארוחות מסודרות , פשוט כשאני רעבה אני ניגשת למקרר ומתחילה לאכול עד שאני לא סבאה .
הבעיה הכי גדולה שלי זה הרעב בלילה אני בלילה בא לי כזה תאבון שאני מסוגלת לאכול הכול ומלא .
מה אני עווושה ?
ותודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בגיל שלי ובמשקל שלי
חסוי26/07/2007אבל ההבדל בינינו בגבוה.
קודם כל שלום!אני לא דוקטור או משהו כזה אבל אני מומחה לדיאטות כסאח(זה לא טוב)
את שוקלת 56 וגובהך מטר 65 .זה לא טוב.סתכלי יש נוסחה שעושים 110 פחות הגובה שלך.
165-110=45.
את צריכה לשקול 45 .
אני שוקל 65 וגובהי מטר 68 פחות או יותר.
איך מרזים:
1.פעילות גופנית(אני הולך להיות שחקן כדורגל אז אני רץ קילומטרים.)תעשי 100 כפיפות בטן ביום לא עד הברכיים.אם את יכולה עד הברכיים אז תעשי 50 ביום.
2.לא שתייה ממותקת ולא כל סוכר.
3.לא לאכול חטיפים חוץ מחטיף אנרג'י ביום אם בא לך.
אני יכול להראות לך תמונה שלי איזה מהפך עשיתי ואיך אני נראה.
בקיצר חכי גם לעזרות של אחרים.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקטיוש
שלי ראכמוט26/07/2007שלום לך,
הנוסחא שנרשמה מקודם היא לא נכונה , את נמצאת עכשיו בגיל ההתבגרות ואת לא צריכה לשקול 45!
אני חושבת שהסיבה שאת רעבה בלילה כי את פשוט כל הזמן מונעת מעצמך אוכל או לא אוכלת ארוחות מסודרות.
מאוד חשוב אפילו לקחת כריכים אם את עובדת או לומדת או לקחת פירות כדי שלא תגיעי מורעבת הביתה ואז באמת "תתנפלי" על המקרר.
אם תוכלי יותר ארוחות ביום- אבל בכל ארוחה תאכלי כמות יותר קטנה מהארוחה בלילה - את תוכלי לרדת במשקל וגם תרגישי יותר טוב עם עצמך.
מאוד חשוב להקפיד על שתיית מים, לפעמים מרגישים רעבים אבל אנחנו בעצם צמאים ופעילות גופנית.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)