תזונה לא נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לא נכונה
    נטלי
    26/07/2007

אני בת 13 וחצי והגובה שלי הוא 1.63 בערך. אני גבוהה מאד ולכן שוקלת יותר מאחרים: 53 ק"ג.
    אני מאד רזה וכולם תמיד מחמיאים לי אבל בגלל החופש רוב הימים אני נשארת בבית ואוכלת טיפה יותר מהרגיל בלי שאני שמה לב. אני לא השמנתי אבל אני גם לא רוצה שזה יקרה. אני רוצה להמשיך להיות רזה כמו תמיד.
    קראתי המון על הנושא ואני מבינה פחות או יותר. ניסיתי לאכול ארוחות בריאות עם משהו קטן כמו פרי בין הארוחות אבל עם הזמן גיליתי שזה פשוט לא מספיק. אני רוצה עוד. וככה אני אשמין בסוף.

מה אני יכולה לעשות כדי לא לאכול יותר מדי בזמן החופש?

תודה,
    נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לא נכונה

הוספת תגובה

• תשובה לנטלי

שלי ראכמוט
    26/07/2007

הי,

אני מבינה את החשש שלך להשמין בחופש הגדול ואני שמחה שיש לך מודעות לתזונה נכונה, אבל את לא צריכה להרגיש רע אם את רוצה לאכול עוד.

את בגיל שהגוף לפעמים דורש יותר אוכל כי הוא מוציא יותר ארגיה ואת צריכה עדיין לגדול,

אני חושבת שאת חייבת לשלב פעילות גופנית מתונה 2-3 פעמים בשבוע כדי שתוכלי להרגיש טוב עם מה שאת אוכלת ולהרגיש יותר בריאה.
    בהצלחה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו