מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה עזרה!!!!!אחת26/07/2007
אני בת 13
והגובה שלי 1.53 אין לי אף פעם משקל קבוע הוא תמיד מתנדנד בין 42 ל-45
אני לא ילדה שמנה וגם שאני משמינה אני לא משמינה בבטן
אני משמינה רק ביריכיים ובאגן.
מה אני ציכה לעשות כדי שזה לא יקרה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה ענו לי
אחת26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתכלי על מה שרשמתי לעדי!
אביב26/07/2007מה שרשמתי לעדי תעשי ככה.....
אבל פה זה רק ברגליים אז:
את צריכה לרוץ 300 מטר ב-3 ימים
שבוע אחרי תרוצי 600 מטר ב-4 ימים
אחרי שבוע תרוצי 900 מטר ב-5 ימים
שבוע אחרי תרוצי 1200 מטר ב שבוע
וזהו 1200 מטר זה מספיק...
(שרשמתי 300 מטר או 600 מטר וחו' התכבנתי שאת יכולה לחלק את זה לדוגמא 300 מטר ב-3 ימים את יכולה לעשות 100 מטר ביום או 150 מטר ביומים וחו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אביב
אחת26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח לקבל גם עצה מקצועית!
אחת26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגל
שלי ראכמוט27/07/2007שלום, גל
את במשקל תקין.
בקשר לכך שאם את מעלה , העליה במשקל נראית באזור הירכים - זה כנראה הנטייה של הגוף שלך.
חשוב שתדעי שזה הגיל שבו בנות קצת יותר מתעגלות ומתחילות להתפתח וזו סיבה לכך שנראה לך שהעליה במשקל היא יותר באזור זה.
אני חושבת שחשוב שתביני שזה חלק מגיל ההתבגרות ותהליך הגדילה שגופך יותר מתעגל ובמקביל את יכולה לעשות פעילות גופנית לחיטוב אזור הירכים והישבן.
את יכולה לעשות 3 פעמים בשבוע תרגילים .
דוגמא לתרגיל:
לשכב על מזרון על הצד ולהרים את אחת הרגלים מעל הרגל השניה - כ- 30 פעמים ואז להחליף לרגל השניה.
את אותו תרגיל אפשר לעשות כשהרגלים בזווית של 90 מעלות .
בהדרגה עם הזמן להעלות את מספר הפעמים עד 60.
שוב, חשוב לא להגזים לכן אני ממליצה להתחיל בהדרגתיות ועד 3 פעמים בשבוע.
בהצלחה
שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
אחת30/07/2007אני רוקדת ג'אז מודרני כבר 5 שנים וזה חלק מהחימום שאני עושה בג'אז.
יש לי שיעור 3 פעמים בשבוע ועכשיו בחופש זה זה רק פעם בשבוע,
יכול ליהיות שזה משפיע עלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגל
שלי ראכמוט31/07/2007הי, גל
אם את רגילה לרקוד 3 פעמים בשבוע ובחופש את רוקדת רק פעם בשבוע ואת אוכלת בחופש אותו דבר, ייתכן שזה משפיע.
אבל מכיון שאת במשקל תקין ואת גם מתאמנת כבר המון שנים, אני חושבת שהסיבה העיקרית ל"בעיה" שלך היא העובדה שאת מתבגרת והגוף משתנה בהתאם.
אני חושבת שאם את שומרת על תזונה נכונה ומקפידה על פעילת גופנית (גם אם בחופש זו רק פעם שבוע) ובלימודים תחזרי לפעילות הרגילה שלך , את עדיין תשמרי על משקל תקין.
את תמיד יכולה בחופש להיות פעילה בדרכים אחרות כמו בריכה או הליכה עם חברות למקומות או טיולים , כל פעילות היא מצוינת.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)