בקשר למותניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר למותניים
    שירה
    26/07/2007

שלום קוראים לי שירה ואני אף פעם לא סבלתי מבעיות עודף משקל.. כשהייתי קטנה לא הייתי אוכלת וכולם היו מעירים לי שהיתי רזה.. אז בשנתיים-שנה האחרונות התחלתי נורא להשמין וזה מגעיל אותי.. הבעיה שלי היא לא ממש בבתן אלא במותניים הם כאלה התרחבו לי ואני מתביישת ללבוש גופיות וחולצות רגילות אין לי בארון כי אני שונאת.. השאלה שלי אם הבעיה היא בזה שהשמנתי ואפשר לטפל בזה בדרך כלשהי או אם זה משנה גוף ואי אפשר לשנות.. אשמח אם תעזרו לי כי אני מחפשת כל הזמן תשובה ולא מוצאת

הרגלי אכילה:
    אני ישנה מאוחר בלילה ובגלל זה אני קמה מאוחר. אני קמה בין השעות 12 עד 1.30 ובדרך כלל לא אורכלת כלום.. אימא שלי מכינה לרוב שניצל או פסטה וכאלה ואני אוכלת פרוסה עם משהו.
    מאז אני אוכלת לפחות איזה 3-4 פירות ושותה משקאות ממותקים ומשנשנת חתיפים.. בערב אני לפעמים אוכלת ולפעמים לא.. לרוב אני אוכלת חביתה או טונה וחזה עוף וכו'..
    אחרי זה אני אוכלת עוד כמה נשנושים (לא הרבה). וזהו.

גובה: 1.50
    משקל: 43

מקווה שתעזרו, שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר למותניים

הוספת תגובה

• *ואני בת 12.6

שירה
    26/07/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשירה

שלי ראכמוט
    27/07/2007

שלום, שירה

לפי התיאור שלך "ההשמנה" שלך היא לא השמנה אמיתית, היא חלק מתהליך הגדילה וההתבגרות. הגוף שלך קצת יותר מתעגל לכן המותניים קצת יותר מתרחבות.
    את במשקל תקין, לכן את לא צריכה להתבייש בגוף שלך.
    למרות שלא ניתן ולא כדאי לעצור את תהליך ההתבגרות- את כן יכולה לשמור כל זה שלא תעלי יותר מדי על ידי אכילה נכונה ופעילות גופנית.
    לפי ההרגלי אכילה שכתבת את לא אוכלת מסודר,
    אני חושבת שאת יכולה לעשות שינוי מאוד נכון שתרגישי איתו יותר טוב אם תשמרי על ההנחיות הבאות:
    * עדיף שתשתי מים ולא שתיה מתוקה.
    * נראה שאת קמה ישר לצהרים- אז עדיף שבצהרים תאכלי גם סלט כמנה ראשונה ולא תאכלי מטוגן .
    ואם יש לך אפשרות לאכול ארוחת בוקר - זה יהיה מצוין.
    אחרי א. צהרים תקפידי על א. ביניים שיכולה להיות יוגורט או מעדן או כריך עם ממרח וירקות או פרי
    וחשוב להקפיד על ארוחת ערב מסודרת : עם לחם וביצה או טונה או חזה עוף או גבינה ושוב סלט .
    ואת יכולה לאכול שוב פירות (עד 4 פירות ליום).
    אם תאכלי מסודר- את תפסיקי לנשנש ולאכול ממתקים כדי תשבעי מאוכל בריא ומזין יותר.
    את *כולה להרשות לעצמך חטיף אחד ביום: ממתק קטן או במבה קטנה או ארטיק (לא עתיר קלוריות)
    וכמובן - פעילות גופנית סדירה , כמו: הליכה או שחייה או ריצה או חוג כלשהו

בהצלחה

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירה
    29/07/2007

תודה לך שלי אני אקח את הדברים שאמרת לתשומת ליבי:)

שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו