איך התפריט שלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך התפריט שלי?
    משה
    23/01/2009

שלום. קוראים לי גדי, ואני בן 17 . אז ככה, לפני הרבה חודשים עשיתי דיאטה והורדתי 15 קילו לפחות . הדיאטה שעשיתי עשיתי אותה בכל הכח כדי להרזות, הייתי ממש רוצה להרזות. לאחר כמה חודשים שהפסקתי עם הדיאטה, לא שמרתי על מה שהורדתי וחזרתי לאשכול שב עוגיות, ממתקים עוגות, בורקסים פיצות וכו'. וכעת חזרתי למשל שהייתי בו פעם, 90 קילו . החלטתי שאי רוצה לעשות שוב פעם דיאטה ולחזור לעשות כמו שעישתי פעם. אבל אני לא רוצה להקשות עלי כמו שעשיתי פעם,א י רוצה לנסות להרזות כמה שיותר מהר ושילך טוב. זה התפריט שלי : בוקר : 2 פרוסות לחם קל, 40 קלוריות לפרוסה (אנג'ל) + קוטג' 5 % או קורנפלקס תירס - כוס וחצי כוס חלב או חביתה ביצה אחת עם 2 פרוסות לחם . שתייה: שוקולית חצי מים וחצי חלב . ביניים: מעדן 0 % או מלפפון או גזר או תפוח או אגס צהריים : שקשוקה, טונה, קציצות, קישואים, חביתה, שועית צהובה, אפונה וגזר, עוף , שניצל (במחבת טפלון) . 2 פרסות לחם - 40 קלוריות לפרוסה . (הורדתי את כל הארוז, ספגטי, תפוח אדמה) ביניים: מלפפון או גזר או תפוח או אגס הליכה - במשך שעה ערב : מעדן 0 % או פרוסה אחת לחם קל 40 קלוריות + קוטג' 1. אני שותה רק מים. 2. לפני כל ארוחה אני שותה בקבוק קטן של מים (חצי ליטר) 3. אם אפשר לדעת איך הלחם שאני אוכל, 40 קלוריות לפרסובה נחשב להרבה ? וכמה פרוסות מומלץ לאכול כל יום ? 4. האם קורנפלקס תירס נחשב לקורנפלס טוב ? בזמן דיאטה ולא משמין ? או כדאי את הקורנפלקס קרנצים ? או קורנפלקס אחר ? תודה רבה, ואשמח לקבל עזרה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך התפריט שלי?

הוספת תגובה

• תשובה לגדי

ד''ר הגר שפר
    23/01/2009

הי גדי

התפריט שבנית לעצמך קשה מידי, אלו התיקונים שכדאי לעשות :
    בוקר : 2 פרוסות לחם קל, 40 קלוריות לפרוסה (אנג'ל) + קוטג' 5 % - מצוין
    או קורנפלקס תירס - כוס וחצי כוס חלב - בסדר אבל עדיף רק פעם בשבוע
    חביתה ביצה אחת עם 2 פרוסות לחם - מצוין
    שתייה: שוקולית חצי מים וחצי חלב - כדאי לוותר סתם מיותר
    ביניים: מעדן 0 % או מלפפון או גזר או תפוח או אגס - עדיף לקחת כריך מלחם קל עם גבינה או פסטרמה.
    צהריים : שקשוקה, טונה, קציצות, קישואים, חביתה, שועית צהובה, אפונה וגזר, עוף , שניצל (במחבת טפלון) . 2 פרסות לחם - 40 קלוריות לפרוסה . (הורדתי את כל הארוז, ספגטי, תפוח אדמה)
    חשוב שבכל ארוחה תהיה: מנת בשר + מנת ירק + 2 פ' לחם קל + פרי לקינוח
    ביניים: מלפפון או גזר או תפוח או אגס - כדאי להוסיף גם יוגורט
    הליכה - במשך שעה - מעולה
    ערב : מעדן 0 % או פרוסה אחת לחם קל 40 קלוריות + קוטג' - מעט מידי אוכל
    1/2 קוטג' או 1/2 טונה + ביצה / פסטרמה + סלט ירקות + 2 פ' לחם קל + מעדן 0%

1. אני שותה רק מים - מעולה.
    2. לפני כל ארוחה אני שותה בקבוק קטן של מים (חצי ליטר) - מעולה
    3. אם אפשר לדעת איך הלחם שאני אוכל, 40 קלוריות לפרסובה נחשב להרבה ? וכמה פרוסות מומלץ לאכול כל יום? - הלחם קל מצוין וכפי שאתה רואה הוספתי לך עוד 6 פרוסות לחם קל ביום.
    4. האם קורנפלקס תירס נחשב לקורנפלס טוב ? בזמן דיאטה ולא משמין ? או כדאי את הקורנפלקס קרנצים ? או קורנפלקס אחר ? - הוא בסדר אבל הארוחות האחרות יותר מוצלחות

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ...

משה
    25/01/2009

שלום ... תודה רבה . "שתייה: שוקולית חצי מים וחצי חלב - כדאי לוותר סתם מיותר" אני אוותר, אבל האם אפשר לשתות כוס תה בבוקר ? עם כיפת וחצי סוכר? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ..

משה
    26/01/2009

שלום. בקשר לשאלה הנוספת ששאלתי . האם אפשר לשתות מידי פעם תה ומידי פעם נס של עמית - וניל ? באריזה כתוב קלוריות : 4.7 לכוס משקה האם זה יחסית משמין ? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה 3 לגדי

ד''ר הגר שפר
    27/01/2009

זה גם בסדר גמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה 2 לגדי

ד''ר הגר שפר
    27/01/2009

אין בעיה עם תה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

משה
    27/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו