מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום שלום!!:))AnaT26/07/2007
שלום אני דנה בת 14..
רציתי לשאול איך אני יכולה לחזק ולעצב את היריכיים שלי ואת הישבן שלי בעיקר ובכלל שהגוף שלי יהיה מעוצב יפה..בלי לפגוע בהתבגרות שלי מבבחינה גופנים ואני לא רוצה שזה יגרום לשדיים שלי להיות קטנים יותר כי כל הספורטאים יש להם שדיים קטנות אז מה את מציעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
ד''ר הגר שפר27/07/2007הי דנה
הדרך הנכונה לעצב את עזור היריכיים והישבן היא ע"י תרגילי חיטוב ועיצוב.
היות ואת כבר מעל גיל 14 את יכולה להרשם למועדון ספורט ולהינות ממגוון רחב של שיעורי עיצוב וחטוב ( סוג כזה של שיעורים לא משפיע על החזה).
בנוסף ישנם שיעורי עיצוב בטלויזיה שאת יכולה להקליט ולעשות בבית בזמנך הפנוי.
בחוגים שאני מנהלת אניחנו עושים לנערות שיעורי קיקבוקסינג, מדרגה, עיצוב ופילאטיס והן מגיעות לתוצאות מדהימות.
במידה ויש לך עודף משקל קטן אין ספק שירידה קטנה באחוזי השומן תגרום לכל האיזור להראות יותר חטוב.
בכמה דרכים פשוטות אפשר להתעצב:
1. 5 ארוחות ביום
2. לשתות מים בלבד ולפחות 10 כוסות
3. לצמצם מזון מטוגן, ממתקים וחטיפים
4. לאכול הרבה ירקות
5. לעשות שעה של ספורט כל יום
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)